![]() |
Re: O noua dacie !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu am preferat sa le fac pierdute spre prag. O sa fie singura dacie fara rugina la pasaje. Iese frumos . Bafta in continuare.:D |
Quote:
Bafta numai bine si masina ta arata super imi place ft mult ! |
Masina este data la spritz-chit si am luat decizia de a o duce la vopsit la cuptor , si cred ca luni-marti ia drumul vopsitoriei. Imi pare ft rau ca nu o fac eu cap coada dar sunt realist si stiu ca nu o pot scoate exact cum imi doresc mai ales ca nici conditiile necesare nu le am. voi posta curand poze , bafta tuturor !
|
5 Attachment(s)
Am reusit sa revin cu niste poze , numai am indoituri pe masina :D si am dat forma la tabla din care fac tunelul pentru timonerie, iar maine o voi curata vopsi monta si apoi material insonorizant. Suspensia va ramane dupa ce vine masina de la vopsit . Asa ca astept pareri si sugestii cat mai este timp :D
|
eu zic sa montezi suspensia acum pentru ca dupa ce o vei vopsi sa numai existe probleme ,zgaraituri sau alte chesti ;)
|
vopsitul trebuie sa ramana ultima chestie pe care o vei face la masina...rau faci daca o vopsesti si apoi mai lucrezi la ea
|
Quote:
Multa bafta si mersi de sfat si stiu ca sunt sfaturi bune dar se face ce se poate incercand sa avem o calitate decenta in limita posibilitatilor. |
Tocmai am dus masina la vopsit deci speram ca totul va fii bine :D
|
3 Attachment(s)
Sper ca nu deranjeaza pe nimeni dar pun poze si cu lucrarea la garaj care avanseaza incet dar sigur :D
|
azi am drum pe la merei.
pe la drenea ! poate iti fac o vizita daca e. ne auzim.trec pe la tine daca e ! spor la lucru in continuare . |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Aproape l-ai terminat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning