![]() |
Re: Diverse,evenimente,discutii,pareri
Quote:
|
pai si inainte se legau de tine pt proiectoare! alea sutn pt ceata.. la noi nu e ceata nici ziua nici noaptea :))) de skoda nu se leaga.. nici nush ca au proiectoarele in far :) da-i draq de urati
|
Quote:
|
da e perfect normal ... de aceea opresc pe toata lumea ..indiferent ca are lambo 6 a8 s chestii de genu =))) acolo ar gasi ceva cu alcool-test nu la majoritatea care se plimba si ies la o samanta suc
|
Pe mine inca nu m-a oprit nimeni sa imi puna fiola, de cand conduc in TL (un an) am fost oprit o singura data, si amendat, pe varianta pt ca aveam 69 la ora, corect, nimic de obiectat, in rest, nimic altceva... Cat despre cei care conduc bauti, si-o fac cu mana lor, daca omoara un om nu isi mai "murdareste" nimeni mainile cu ei...
|
Stie cineva in Tulcea o tinichigerie unde se sudeaza cu MIG? Ma intereseaza undeva unde se lucreaza cu orice altceva decat flacara oxiacetilica (autogen).
|
Sa stii ca am sa o amestec printre acte data viitoare Bogdane...
|
Mai traiti?Am auzit ca scot astia taxa si baga o taxa verde mult mai mica...Ce parere aveti?
|
sa o scoata de tot din partea mea sa imi aduc si eu ce vreau :) ca asta astept
|
Cred ca ,cu totii asteptam asta....
|
va spun cand o scoate aduceti 2-3 masini :) ca poate ne trezim ca baga iar taxa.. daca vreti ceva mai vechi is misto luati una pt piese :)
|
da e o idee buna...Dar eu ce dreq fac cu al meu Cielo... :)
|
pai il vinzi de pe acum mai bine :) daca nu te uiti la el :P
|
cred ca o sa ma uit la el pana cade de tot...numai ca e proaspat renovat si s-ar putea sa ma uit mult si bune la el... :D !!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:13. |
- Copyright 2026 4Tuning