Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Masina Mea ..! (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/33583-masina-mea.html)

trafy-vr6 16-06-07 08:51

Re: Masina Mea ..!

am vazut ieri ca ai incercat sa te faci cu un cayenne de la semafor dar ai avut un start cam prost:(

trafy-vr6 16-06-07 19:51

4 Attachment(s)
operatiunea " rugina " e terminata, capete de bara schimbate, planetare, bucshi, disc ambreiaj, caseta directie, rezervor...urmeaza sa ii schimb injectoru, radiatoru si filtrele.. masina se pregateste de vanzare:D a new angel is comin`...a new monster...a very very strange car...Corrado VR6 :D

CaDDy 17-06-07 02:28

dupa aproape o luna de munca.. e si touareg`u meu aproape gata ... am schimbat tripla spate / geam lateral fix / far / bratz / pivot / axul planetarei / aripa fata .... si a fost dusa la vopsit... astazi era deja vopsita.. mai tre pusa la loc bara spate si aripa.... data cu polish .. si gata extoriorul

... legat de partea mecanica ... am deja cumparata o punte fatza :) .... de la care o sa iau discurile / fuzetele / etrierele / telescoapele ....

in viitorul apropiat... cel mai probabil dupa BAC si admitere... cu un drum la simeria.. ma fac cu nishte geamuri electrice / bara fatza + spate noi ... pt modificat / praguri ... si la schimbu de ulei si de filtre... trec pe cele sport :) nu mai iau normale :) ... + evacuare si jentzi :)

CaDDy 17-06-07 02:32

7 Attachment(s)
.... atasez si nishte poze..... de pe parcursul reparatiilor :cry: :cry: :cry:

trafy-vr6 17-06-07 08:04

a iesit ca la carte///bv CaDDy....apropo..da mie janta aia:D ce ne`am nimerit amandoi sa postam masinile belite:D of offf mai mai

Aaronnel^ 17-06-07 10:06

RIO is back. Bafta CaDDy la Tuning & take care. Fara drifturi :D
Daca faci masina cum mi-ai aratat-o mie p-aia va iesi super. Evacuare de ce ii pui ca n-are niciun farmec pe diesel:|
Kitul acela, niste jante pe 16" si bandouri vopsite in culoarea caroseriei + folie iar sta super bine.

Bafta in continuare. 4Tuning Rm.Valcea te sustine ;)

trafy-vr6 17-06-07 12:16

asa ma? numai pe el il sustine..bagati`as pe gat un hamburger de la Harry

IONUT-GBP 17-06-07 12:24

te sustin si eu dak nu itzi iei Cielo :)))

Aaronnel^ 17-06-07 12:26

Trafy ......... Comunitatea 4Tuning Rm.Valcea ii sustine pe toti. Si lasa-o moarta cu hamburgeru de la Hary ca de cand zici ............ deja nu ma mai agit.

trafy-vr6 17-06-07 13:04

decat sa mananc acolo sanvis mai bine mananc un biscuite ca e mai sanatos:)

Aaronnel^ 17-06-07 13:07

Atunci la Curieru ;)

CaDDy 17-06-07 14:20

numaiii =)))) lasa reaq curieru` =))) ne`am ars odata ... :)) FARA CURIERU ...... P.S. nu vreau evacuare pt sound.. sau performantze impresionante ... AJUTA .. nu mult.. dar se simte :) mai ales daca o sa aiba si cip si filtre sport :)

Janta nu o dau... o pastrez amintire =))

Aaronnel^ 17-06-07 14:22

Presimt ca o sa iasa ceva frumos din RIO. Mult succes la BAC / Admitere si apoi ai timp sa stai de RIO si sa speram ca prinzi macar Augustul sa te plimbi cu el tantosh :D TUNATTTT

trafy-vr6 17-06-07 15:20

baa....ia zi ca vrei sa faci din passat dragster? unde ai mai vazut tu lume ca isi pune evacuare si filtre sport pe diesel? c`mon dude ! cat crezi ca o sa scoti din 90CP ? pardon HP sa fiu in ton cu mAaronel

trafy-vr6 17-06-07 15:26

maxim 15 cai mai scoti din alea...pune o turbina mai mare un bow pt sunet:D sau daca esti baiat cu buzunar mare ia`ti un motor vr6 ;)

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning