![]() |
Re: E30 - CJ 25 COX - ///M5 Engine
Oricum arata bine .. parerea mea .. acuma tu decizi ca e masina ta :)
faceti ceva filmulete cu tine si fosky :D |
mie personal nu-mi plac cum vin genul asta de praguri rasucite pe urs , as opta pentru ceva mai drept sa pastreze linia. repet e parerea mea... nu tre s-o bagi in seama daca nu vrei ;)
PS: trebuia sa fie si unu contra :D |
Quote:
|
GENU ASTA DE PRAGURI ARE SI DOMY PE ARO....SI EU ZIC CA DAU BINE.....CIND O SA GASESC M.THECNIC CU BANDOURI CU TOT O SA LE SCHIMB.... SEZONU ASTA MERG ASTEA......MULTUMESC PENTRU PARERI:D
|
si pana la urma, le lasi asa sau le pui invers?? :P :lol:
|
da le las asa ...nu leam intors ;)
|
3 Attachment(s)
.............
|
Ce fetita frumoasa sa se faca mare si sanatos........ea e adevarata bijuterie;);):)
|
hehe ce tare tzine mainile in ultima poza una parca ar mai lipsi volanul si in cealalta schimbatorul :P
|
Quote:
|
O seara incendiara ,sa inceapa victime;)
|
E30 - CJ 25 COX - ///M5 Engine
Frumoasa prestatie in seara asta!trebuie sa o facem mai des...;)
|
noutati ceva?
|
mersi baeti pentru aprecieri;)...........aseara am dat cu o calibra turbo4x4 dusa pina in 300hp.......cu un nissan z350.......sky line 25 turbo300hpsi cu un corvet 450hp .............ursu a batut tot inafara de corvet.....cam atit pentru o seara:D
|
o intrebare da sa nu da-ti cu pietrii in mine...cam cat iti consuma acuma? la mers normal linistit, si la mers mai sportiv? si daca se poate asa la o liniutza can cat iti ia? ms si sper ca nu te deranjeaza, aa si tine-o tot asa , ceva filmari daca se poate :)8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:05. |
- Copyright 2026 4Tuning