![]() |
Re: Piese Dacia Donatii Cereri.. Numai Buc
Vand panouri de Solentza!.. PM!... ;)
|
4 usi impecabile 230 ron
2 capote fata spate 90ron 1 bancheta spate 30 ron 2 vasuri de spalat parbrizu 10 ron 2 pompite de spalat parbrizu 15 ron 2 arcuri spate 55 ron 2 parbriz + luneta 100 ron 2 gume 165\75\13 40 ron 1 bara torsiune fata 35 ron 1 rezervor nou cu tot cu plutitor berlina 80 ron toba intermediara BORLA 100 ron galerie si saxofon 1300 30 ron + multe altele Preturi negocianbile.... id mess Dj_13055 sau tel 0722702628 |
Are cineva 2 tetiere pentru scaune fatza model mai nou?Au cam 21 de cm intre picioarele alea care intre in scaun...Help...Platesc,desigur
|
vand dacie 1300 pt. pierse , masina este in stare de functionare pret 450 ron tel. 0764388146 sau id gabitu2007
|
electromotor si alternator Dacia stare perfecta de functionare.......80 RON/BUC(cu deplasare in Bucuresti) sau 70RON\BUC(in Ploiesti) fix......... la dezmembrari e 50 RON doar bobina de la electromotor ;)
|
2 Attachment(s)
are cineva asa ceva....sau stie unde pot gasi???
|
jante daca are cineva la fel ofer mai mult ;)
|
1 Attachment(s)
si o masca sau cutie ca cea din poza,de la schimbatorul de viteze,nush exact cum se numeste .....are cineva?
|
Quote:
Scuze de offtopic ! Consola centrala ! ( din cate stiu eu :P ) |
1 Attachment(s)
Quote:
MUltzumesc...da eu stiam k asta e consola centrala |
Cumpar far modelul cn3(coltul taiat si reglaj in lateral) si bara din 3 bucati
|
1 Attachment(s)
Cumpar vitezometru Reno 12 Phase 2, ca cel din poza dar fara martorii de jos, plin. Neaparat de Reno! Platesc sau dau la schimb un vitezometru de Dacie penultimul model.
|
vand dacie 1300 pt. pierse , masina este in stare de functionare pret 4oo ron tel. 0764388146 sau id gabitu2007 ( masina este la cheie )
|
am o toba sport de inox cu site in ea si tips cu filtru la ea...toba luata de pe un golf 1 gti....100 ron care o vreti :)..merge si la dacie :)
|
vand cutie in 4 trepte de dacie rel. la:720004602, id messenger:villy_dragosh
dau la schimb cutie dacie in 5 cu pinion de nova pe cutie de renault 21 sau cumpar |
| All times are GMT +2. The time now is 21:02. |
- Copyright 2026 4Tuning