Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

Ja_Rule 08-02-10 12:38

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

Trixi, se simte o oarecare frica`n exprimarea ta? ... sau mi se pare? :)

Trixi 08-02-10 12:50

:lol:

o femeie, cu cat este mai matura, cu atat mai usor "te simte".
iti zic din propria experienta. prietenul meu este perfect constient de asta, daca ma intrebi pe mine cum sta treaba la noi.... asa ca pot sa iti spun ca o relatie cu o femeie 30+ sigur nu va functiona daca ea simte "frica".

oricum, v-as sfatui sa nu fiti delasatori, sa nu va lasati in voia soartei..ca "o iesi cumva" fara sa iti asumi responsabilitatile de a face propriile alegeri...nu de alta, da' m-ie sila deja de traficul de pe topicul "cum sa uiti..." ;)

Reality Check 09-02-10 16:19

De ce am iubit anumite femei? Pentru ca asa am ales. Am ales la un moment dat in viata sa ma apropii de una sau alta, sa vreau sa o cunosc, sa vreau sa-i fiu aproape, sa vreau sa ma fac vulnerabil in fata ei, sa nu-mi fie frica.

xgeox 23-02-10 13:13

Pentru ca sunt femei.

DTH 23-02-10 13:28

Quote:

Originally Posted by xgeox (Post 3115774)
Pentru ca sunt femei.

Incearca si tu sa-ti argumentezi raspunsul ;)

DiavoLLo 23-02-10 17:55

domnul vroia sa spuna ca iubim femeile din toate punctele de vedere..incepand de la prima ora....cand stau in baie 2 ore si noi tocim gumele pe la usi :) , cand ne contrazic desi nu au nici o treaba .....cand ne sunt aproape in cazuri aiurea.....cand isi lasa totul la o parte si ne pregateste o gustare...(nu e valabil si la barbati....daca ne apucam de mesterit ceva...pai nici mancare nu ne mai trebuie).....pt cele 15 min din pat :) etc.....si ajung la vorba colegului....."pt ca sunt femei"

Mustang 23-02-10 18:51

Voi iubiti femeile pentru ca va contraziceti cu ele desi n-au dreptate? Sau pentru ca stau cu orele in baie? Geeze... sunteti perversi rau, mai baieti. :lol:

browser 01-03-10 10:25

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3116729)
Voi iubiti femeile

Tu esti "dala"? de nu iubesti femeile ?

Sasha 01-03-10 11:57

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3116729)
Voi iubiti femeile pentru ca va contraziceti cu ele desi n-au dreptate? Sau pentru ca stau cu orele in baie? Geeze... sunteti perversi rau, mai baieti. :lol:

da..n-au dreptate, asta e,cum spuneti voi, tipic,clasic si specific... majoritatea fac/facem asa:)
cu statul in baie...hmmm vezi ca sunt DESTUI barbati care stau mai mult decat o femeie...asta inseamna ca GATA, nu mai trebuie sa-i iubim? "Deci... dragule, astazi ai stat in baie mai mult decat mine, gata ne despartim" - caterinca, lol
scuza-ma, dar mi se pare FFFFoarte deplasat :)
Sunt multe lucruri care poti sa le iubesti/adori la o femeie, cum sunt si ffffoarte multe tipuri de femei, ca tu nu ai cunoscut decat d-alea de le uita D-zeu prin bai, imi pare rau pt tine :lol:

Mustang 01-03-10 12:01

Quote:

Originally Posted by browser (Post 3134853)
Tu esti "dala"? de nu iubesti femeile ?

Le iubesc mah... pe unde pot. :lol:

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3135173)
da..n-au dreptate, asta e,cum spuneti voi, tipic,clasic si specific... majoritatea fac/facem asa:)
cu statul in baie...hmmm vezi ca sunt DESTUI barbati care stau mai mult decat o femeie...asta inseamna ca GATA, nu mai trebuie sa-i iubim? "Deci... dragule, astazi ai stat in baie mai mult decat mine, gata ne despartim" - caterinca, lol
scuza-ma, dar mi se pare FFFFoarte deplasat :)
Sunt multe lucruri care poti sa le iubesti/adori la o femeie, cum sunt si ffffoarte multe tipuri de femei, ca tu nu ai cunoscut decat d-alea de le uita D-zeu prin bai, imi pare rau pt tine :lol:

N-ai inteles... Ma refeream ca se puteau gasi alte 100 de lucruri pentru care iubesc oamenii astia o femeie, nu astea 2 motive... era o idee sa spuna ca le iubesc pentru felul cum ii privesc, cum ii fac sa se simta, cum se comporta in pat, cum gestioneaza doleantele lor... etc.

Sasha 01-03-10 12:02

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3135191)
Le iubesc mah... pe unde pot. :lol:

N-ai inteles... Ma refeream ca se puteau gasi alte 100 de lucruri pentru care iubesc oamenii astia o femeie, nu astea 2 motive... era o idee sa spuna ca le iubesc pentru felul cum ii privesc, cum ii fac sa se simta, cum se comporta in pat, cum gestioneaza doleantele lor... etc.

ma... pana la urma fiecare cu motivele lui/ei :lol: dar daca te mai aud ca te plangi... te bat :)))

Mustang 01-03-10 12:05

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3135193)
ma... pana la urma fiecare cu motivele lui/ei :lol: dar daca te mai aud ca te plangi... te bat :)))

Nu ma mai plang... :lol:
Nu mai am motive. :)

Sasha 01-03-10 12:08

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3135203)
Nu ma mai plang... :lol:
Nu mai am motive. :)

Doamne ajuta, am trait s-o aud si pe asta :lol:

bmwm5 01-03-10 12:39

Stai ca inca nu a facut bataturi

Mustang 01-03-10 14:14

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 3135318)
Stai ca inca nu a facut bataturi

Ai si tu dreptate. :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:38.

- Copyright 2026 4Tuning