![]() |
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
Trixi, se simte o oarecare frica`n exprimarea ta? ... sau mi se pare? :)
|
:lol:
o femeie, cu cat este mai matura, cu atat mai usor "te simte". iti zic din propria experienta. prietenul meu este perfect constient de asta, daca ma intrebi pe mine cum sta treaba la noi.... asa ca pot sa iti spun ca o relatie cu o femeie 30+ sigur nu va functiona daca ea simte "frica". oricum, v-as sfatui sa nu fiti delasatori, sa nu va lasati in voia soartei..ca "o iesi cumva" fara sa iti asumi responsabilitatile de a face propriile alegeri...nu de alta, da' m-ie sila deja de traficul de pe topicul "cum sa uiti..." ;) |
De ce am iubit anumite femei? Pentru ca asa am ales. Am ales la un moment dat in viata sa ma apropii de una sau alta, sa vreau sa o cunosc, sa vreau sa-i fiu aproape, sa vreau sa ma fac vulnerabil in fata ei, sa nu-mi fie frica.
|
Pentru ca sunt femei.
|
Quote:
|
domnul vroia sa spuna ca iubim femeile din toate punctele de vedere..incepand de la prima ora....cand stau in baie 2 ore si noi tocim gumele pe la usi :) , cand ne contrazic desi nu au nici o treaba .....cand ne sunt aproape in cazuri aiurea.....cand isi lasa totul la o parte si ne pregateste o gustare...(nu e valabil si la barbati....daca ne apucam de mesterit ceva...pai nici mancare nu ne mai trebuie).....pt cele 15 min din pat :) etc.....si ajung la vorba colegului....."pt ca sunt femei"
|
Voi iubiti femeile pentru ca va contraziceti cu ele desi n-au dreptate? Sau pentru ca stau cu orele in baie? Geeze... sunteti perversi rau, mai baieti. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
cu statul in baie...hmmm vezi ca sunt DESTUI barbati care stau mai mult decat o femeie...asta inseamna ca GATA, nu mai trebuie sa-i iubim? "Deci... dragule, astazi ai stat in baie mai mult decat mine, gata ne despartim" - caterinca, lol scuza-ma, dar mi se pare FFFFoarte deplasat :) Sunt multe lucruri care poti sa le iubesti/adori la o femeie, cum sunt si ffffoarte multe tipuri de femei, ca tu nu ai cunoscut decat d-alea de le uita D-zeu prin bai, imi pare rau pt tine :lol: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu mai am motive. :) |
Quote: