![]() |
Re: Noul BMW M3
prin insasi definitie un forum e public
|
probabil ca pe 400m rs4 va fii in fata dar dupa aia mai mult ca sigur va fii in spatele bmw-ului
|
Probabil ca e bine de studiat prospectele tehnice unde ... posibil sa fie Audi in fata.
|
momentan revistele de specialitate din SUA spun ca rs4 e in fata peste tot
dar intr-adevar ramane de vazut pe strada |
poti sa dai exemple?
|
9 Attachment(s)
adunate de peste mari si tari
|
5 Attachment(s)
partea a doua
P.S. nu stiu daca ordinea este buna dar va descurcati voi :) |
se pare totusi ca m3-ul este mai greu cu 5kg... fata de un sedan mi se pare cam mult avand in vedere ca mai este si 4x4...
|
oricum la design M3 e peste RS4...clar;)
|
sincer mie imi place cum arata rs4, evazat e chiar foarte agresiv + ca se aude si f bine :)
|
sincer sa fiu mi se pare total aiurea faptul ca m3-ul nou e mai greu decat e46
|
pei E36 e mai greu decat E30.....E46 e mai greu decat E36 si E92 e mai greu decat E46....probabil ca urmatorul va fi mai greu decat E92:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Masina ideala are 4000kg si 10000cp, este o proportie calculata stintific in care se tine cont de g, aderenta, apasare aerodinamica si altele. pentru strada o masina cu anvelope de strada nu poate fi f usoara. Sunt multe motive penru care o masina se face cu o greutate de 1500 - 2000kg, dar conteaza unde sunt dispuse. Din calcule fizice masinile se fac atat de grele si sigur ca e si mai ieftin dar nu poti vinde pe strada o masina cu o caroserie clasica si 1000kg la 400cp ar fi moarte curata nu are apasare iar e ud nu ar mere deloccu aerodinamica, suspensii si anvelope de uz larg iar de curse mai bine nu mai mergi sine vvrea curse are M3GTR. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning