![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
7 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ce Am Facut De Ieri Pana Azi La e34
Am Scapat De Rugina Pe Aripa Si Usa Fata Stanga si De Pe Capota |
1 Attachment(s)
Azi dimineata am cumparat jantele astea de la quick_silver2 cu 450 euro. mi`a facut o reducere asa ca de sarbatori :D
Bine inteles ca a mai trebuit sa dau inca 350 euro pe cauciucuri. Asa ca am iesit azi la o tura prin parcare cu noile jante :D |
2 Attachment(s)
Quote:
Asa asa...Bravo...Incet incet dar bine..nu va grabiti.. Intre timp am achizitionat o toba sport cu 2 iesiri/...se aude bine.. Si am fost anuntat ca la 1:30 imi ajunge Porbagaju :arrow: EDIT-Ebone-Frumos frumos |
2 Attachment(s)
quick_silver-te intereseaza un Bmw e30 din 87....
Motorul merge impecabil Interior curat Trebuie scapata de rugina ca are mai peste tot Adusa recent de afara Pret: 600e neg. |
4 Attachment(s)
Quote:
On: Bmw e36 Coupe,316i -105 cp,momentan! Urmaresc ca aceasta masina sa fie cat mai placuta la condus zi de zi!:) Caracteristici: Suspensie Reglabila: H&R Ultra Low Frane: Brembo 330mm Discurile,6 pistonase toate 4 etrierele. Jante: Borbet A,17'' (8.5/10J) An fabricatie: '96 Cam asta e: |
2 Attachment(s)
Quote:
Felicitari pentru achizitie..Cand vinzi jantele ma anunti:D>.. Porbagaj-435Lei......Mai trebuie sa cumpar insignele.... :arrow: Pisicuta O sa aiba un cadou maine...asa de Mos Craciun...;);) |
Quote:
Am eu: -insigne -borbet-urile sunt de vanzare,la un pret special de craciun. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Din pacate trebuie sa il scot la vanzare Ford Sierra Replica Cosworth Motor-1.8 turbat-270Cp Exterior-Abia vopsit Jante Ats Cup Suspensie pe perne de aer Frane-Discuri aerisite Brembo 350MM Etriere Brembo 6 pistonase toate 4.. Interior-Stock... Pret-4800E Niste poze cu stare actuala a masini..Accept si schimburi .... :arrow: |
5 Attachment(s)
Intro lume plina de BMW-uri a aparut un laguna(am dat chevell-u la schimb)
Golful r32 a primit vopsea noua si tot nu sa dat la schimb La 5 plec la un priete ca are niste masini de vanzare sa vad ce are,poate vad ceva |
Quote:
pana de rev a mea matza va fi LHD ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
Am scos pisicuta la o plimbare....Atat pot sa spun Motoru trage in mintile lui:shock: Frane am dar nu sunt de ajuns Toba se aude Superb:X Sunt extra multumit...dar poate pe viitor un motor M3 e46 3.2 360 Hp o sa fie un locu asta PS-257 KM am prins acum:lol: |
2 Attachment(s)
Bravo Equinox te-am vazut mai devreme... ai toba sparta? =)) se aude grav
Golf-Semnale noi.. 70Lei e36-Bara m3+lip+vopsit 900Lei |
Quote:
Golfu prinde forma...iar e36 e urat(zic asta ca nu mi la dat)...:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:57. |
- Copyright 2026 4Tuning