Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fetelor le plac doar banii?! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2895-fetelor-plac-banii.html)

d3vilish_lips 06-05-06 14:16

Re: Fetelor le plac doar banii?!

.....are 19 tipa da tot hadikpata e ma jur....banii sunt viata ei :evil:...

Mustang 06-05-06 22:47

Quote:

Originally Posted by needBrain
deci....speranta moare ultima? :))))

da...aia moare ultima...
da' stii tu...poti sa speri...mori...ce mai faci ? mai speri si cand esti intre 4 scanduri ???

Mertzanik 08-05-06 16:05

referitor la intrebare raspunsul este nu ...si cu totii stim asta ...sa fim seriosi cui nu ii plac banii ??? dak money rulzz asta nu inseamna k tre sa faci orice pt ei...alea/aia de atarna la tot felul de batrani/e cu bani si perversi/e infecti/e nu sunt decat niste taraturi .... toata lumea alearga dupa bani ...dar se stie banii doar intretin fericirea si nu sunt fericirea....

cunosc persoane care altceva decat bani nu au in cap....si mai ales banii altora ..le e bine asa cum traiesc ..au viata dubla ... dar stiu oameni care s-au distru (la propriu )pt banii altora si regreta lucrul asta si acum...

Mustang 08-05-06 21:50

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
referitor la intrebare raspunsul este nu ...si cu totii stim asta ...sa fim seriosi cui nu ii plac banii ??? dak money rulzz asta nu inseamna k tre sa faci orice pt ei...alea/aia de atarna la tot felul de batrani/e cu bani si perversi/e infecti/e nu sunt decat niste taraturi .... toata lumea alearga dupa bani ...dar se stie banii doar intretin fericirea si nu sunt fericirea....

cunosc persoane care altceva decat bani nu au in cap....si mai ales banii altora ..le e bine asa cum traiesc ..au viata dubla ... dar stiu oameni care s-au distru (la propriu )pt banii altora si regreta lucrul asta si acum...

deja poti spune "sunt" ca ie peste 50 in tara asta ;)

valib 08-05-06 21:59

girls don't like money....girls love money
:):):):)

needBrain 09-05-06 11:07

Quote:

Originally Posted by valib

looooooooooool :)))))))))))))))))

Mustang 09-05-06 11:18

Quote:

Originally Posted by valib

T R U E ! :D

A.m.v.t. 09-05-06 23:35

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
T R U E ! :D

si barbatii iubesc femeile care iubesc banii nu??pt k fara ele nu le-ar mai fi acordata aceeasi importanta p scara sociala..una e cand t oune in valoare o pustoauca d 19 ,20 d ani despre care se stie k ahtiata dupa bani, materialista liceului..."fitzeoasa '"care se plimba numai in bmw-uiri.....nu?creste po****ritatea barbatului ....ma rog e vb d o crestere invers prop. cu nivelul bugetului:lol: :lol: tot atat blamati femeile care umbla dupa barbati cu bani cand de fapt v-ati dori o a doua Monica G abor langa voi unii ?nu?sa vada lumea ce bazati sunteti voi...si sa avem pardon..dk femeilor nu le-ar place banul n-ar mai avea barbatii ce sa agate "cand sunt plecati in misiuni d serviciu"..right?;)

needBrain 10-05-06 08:34

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t.
si barbatii iubesc femeile care iubesc banii nu??pt k fara ele nu le-ar mai fi acordata aceeasi importanta p scara sociala..una e cand t oune in valoare o pustoauca d 19 ,20 d ani despre care se stie k ahtiata dupa bani, materialista liceului..."fitzeoasa '"care se plimba numai in bmw-uiri.....nu?creste po****ritatea barbatului ....ma rog e vb d o crestere invers prop. cu nivelul bugetului:lol: :lol: tot atat blamati femeile care umbla dupa barbati cu bani cand de fapt v-ati dori o a doua Monica G abor langa voi unii ?nu?sa vada lumea ce bazati sunteti voi...si sa avem pardon..dk femeilor nu le-ar place banul n-ar mai avea barbatii ce sa agate "cand sunt plecati in misiuni d serviciu"..right?;)

:))))))))))))))))))))))))))))))))
mai baieti,cre ca ne-am gasit nasu(ma rog...nasa)

Mertzanik 12-05-06 13:42

Quote:

deja poti spune "sunt" ca ie peste 50 in tara asta
dragule ..dak nu stii sa citesti nu zice k nu stiu eu sa scriu.....era batrani/e perversi/e feminis sau masculin ...;)

aleks 12-05-06 14:37

Quote:

ana maria...
ma uimesti, ai intrat in fortza :twisted::twisted::twisted:
bravo tie, ia sa-mi povestesti si live cum e cu asta cu pustoaica de liceu, k am eu o banuiala:twisted::twisted::twisted:

Mustang 12-05-06 16:02

Quote:

Originally Posted by Mertzanik
dragule ..dak nu stii sa citesti nu zice k nu stiu eu sa scriu.....era batrani/e perversi/e feminis sau masculin ...;)

bine iubita...daca spui tu ....

A.m.v.t. 12-05-06 21:29

Quote:

Originally Posted by aleks
ana maria...
ma uimesti, ai intrat in fortza :twisted::twisted::twisted:
bravo tie, ia sa-mi povestesti si live cum e cu asta cu pustoaica de liceu, k am eu o banuiala:twisted::twisted:

ti-as povesti aici dar as fi OFF ...de obicei honey banuielile tale se adv!
adik se ADEVERESC;) ;) ...MA ROG...apropae toate,,,,nu tuturor le place bmw-ul..mai stiu eu p unele care se uita la sofer nu la masina...:boogy: it values more;) si sunt on topic acum k tot veni vb d valoare..bani..etc:lol:

EvLSant0S 14-05-06 18:23

Quote:

ti-as povesti aici dar as fi OFF ...de obicei honey banuielile tale se adv!
adik se ADEVERESC;) ;) ...MA ROG...apropae toate,,,,nu tuturor le place bmw-ul..mai stiu eu p unele care se uita la sofer nu la masina...:boogy: it values more;) si sunt on topic acum k tot veni vb d valoare..bani..etc:lol:

ciudat...eu stiu mai multe care se uita mai intai la stema masinii .. apoi la sofer :)

Eugen_TL 14-05-06 19:03

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
ciudat...eu stiu mai multe care se uita mai intai la stema masinii .. apoi la sofer :)

degeaba se uita jupane daca nu deosebesc stemele:lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:22.

- Copyright 2026 4Tuning