Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto.html)
-   -   tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi.. (https://forum.4tuning.ro/22-troubleshooting-howto-mecanica-electrica-probleme-auto/2851-tuning-fibra-sticla-idei-sfaturi.html)

madicioco 12-12-06 17:43

Re: tuning-ul in fibra de sticla.. idei si sfaturi..

ia vezi daca incerci cu chit spunemi si mie ca vreau si eu sa incerc ca poate si chitul inmoaie poliestirenul cred.

MaTzA 12-12-06 17:46

incerca pe o bucata separata...dar nu cred k inmoaie...si daca pui mai mult intaritor...chiar nu are cand sa-l topeasca...:D

turbojack 12-12-06 18:04

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 657721)
... ma gandesc k e mai usor sa sculptezi direct formele in polistiren...

rasina nu se impaca bine cu polistirenul.In plus desi pare usor de finisat ,pacatuieste prin finisaje care nu le poti face de precizie.Rasina uneori se incalzeste f. tare si topeste polistirenul.
O solutie ar fi sa tapetezi matrita de polistiren cu ciment folosit la montajul faiantei,etc,mult mai ieftin decit chitul ,si care se prelucreaza usor cu o freza adecvata.

claudius 13-12-06 14:53

am incercat si eu pe polistiren si a trebuit sa pun scoch pe el pt ca imediat dupa ce am pus rasina pe el a inceput sa il atace.

smc07 14-12-06 15:05

ms...sunt inca invatacel...:D...ma mai documentez si poate dak o sa am si fonduri o sa ma apuc de treaba...ms inca o data...

punto26 14-12-06 20:09

Pisoi - am ceva de discutat cu tine :) ... trebuie sa vorbim pe mess . diseara dupa ora 22.30 sper sa te gasesc :P

sorulete 15-12-06 02:13

1 Attachment(s)
salut all!am facut primele praguri pentru masina mea!ce parere avetzi?

MaTzA 15-12-06 12:29

sper si eu sa fiu pe mess...:D

surulete...bv...a iesit bine...banuiesc , ca este copiat.. :D dar felicitari pt efort

squid 16-12-06 20:24

de care cobalt sa cumpar? 1% 6% sau 10%
si rasina "E N Y D Y N E D 20 21 61 TA:Rasina ECOLOGICA,ACCELERATA si TIXOTROPIZATA omologata RINA.Recomandata a se folosi pe perioada de iarna" e buna? sau mai bine cumpar EPOXY (am auzit ca e cea mai buna).

sper sa pot cumpara de la rompolimer.

Ja_Rule 20-12-06 14:53

matza mai bine`mi lasi un prv aici .... ca pe mess nu`mi arata offline`urile ;)

squid 20-12-06 16:22

am sunat la rompolimer si nu vand la persoane fizice, asa ca singura varianta e policolor.

MaTzA 20-12-06 18:53

eu am mai dat o tura pe la rompolimer...dar..nik...nu vor deloc... nush ce o sa fac...nu mai am rasina deloc... ja_rule daca ai tu niste rasina...e ok... sau dk stii de unde sa faci rost...

turbojack 20-12-06 19:43

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 668891)
eu am mai dat o tura pe la rompolimer...dar..nik...nu vor deloc... nush ce o sa fac...... sau dk stii de unde sa faci rost...

Si nu aveti un var,matusa care are firma si sa ia el?Nu e atit de complicat pina la urma.;)

madicioco 20-12-06 21:35

dar eu daca ma duc si iau pe firma la care lucrez imi da stiti careva .imi trebuie ceva ?

Ja_Rule 22-12-06 10:43

matza o sa ne interesam ce vedem ce putem face ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:01.

- Copyright 2026 4Tuning