![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
Merci mult RNR-ule pt detalile cu referire la radiator,:lol:e cea de la CRIDEM ce mi-ai aratat u in poza;o sa ma interesez sa vad cat e de mare si ce poate face,ca pun 2 buc dacamerg.:-)
Florine gaseti rau radiatoare si coolere mici,eu o am pe cea veche dar nu mai pun "dulapul" in masina ,caut ceva pe curent mic si al dracului.:D:D |
eu as opta pe ala cu apa.. :) e mai bun si nu papa curent asa mult.
|
am vazut ceva mic si destul de discret pe undeva prin barabant.. sa vad.. ca stau rau cu bani :D
|
Florine curentul la BTL nu e facturat :Dsi ma intereseaza sa vina rapid caldura .nu cand se gatra Revelionul atunci sa ma coc si eu:lol:
|
BTLICA ajung saptamana asta pe ta Targoviste si vad cat si ce model e oricum era ceva frumos si cred ca merge sa o inglobezi in consola.Vad si iti explic apoi!!;)
|
hmm nush ce sa zic, mi frica sa nu iti ia foc ceva pe acolo.
|
Asa e cel mai bine Joke,sa vezi ce radament da la cadura,8) ca sa vedem daca merita sau nu ,si cat de mare e.;)
Florine foc i-a doar de lajar-cartus in rest n-are cum:D |
Quote:
|
BTL azi ajung la Targoviste si ma uit sa vad cum si cat costa, ca sa iti faci o idee!!Bafta
|
btl uite-te aici
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...76#post1680176 |
Quote:
totusi.....subwooferele nu au ce cauta pe masina aia, zau pai daca e "retro".....pai sa fie taty, nu asa...... incearca cu boxe mici si fortoase in tapiserii e mult mai bine nu deranjeaza ochiu` si in plus ai si sound ...hai norok!!!!!!!! tine minte bafta ...te felicit pt ea..dar fara woofere |
Ramon ai fost tare de tot la ce ai scris,m-au distrat "versurile tale":D,ce ai vazut tu la mine woofer a fost dat de mult jos,recent nu am mai facut poze in portbagaj ca sa se vada ca e gol,exact cum ai zis u ,am doar 4 difuzoare care merg dragut,accceptabil si merci pt .aprecierile BTL-ului.;)
Florine merci pt .poze ,inca ma documentez sa vad cum stam pe la iarna si aleg solutia cea mai buna.:-) |
Quote:
pai dak e 'retro" sa fie ma!!!!!!!!!!!!!!!!! masina e prea frumoasa k sa o kitsch-uiesti q woofer-u ala e k si kum ai pine termopan la kastelu peles:)) ce naiba...ma bukur k le-ai dat jos numai bine...si bafta in kontinuare onoreanu!!!!:))))) |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
de unde ai luat turometru ala????????
de ce marca e!!!!!!!!!!????????????????????????????????/ vreau si eu:(( |
care turometru ? de pe btl ? sau al meu ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning