![]() |
Re:
Quote:
Cik Cik...Stai Colea La Coadalau....Tu Ejti Om Insurat Cu Casa Si Copilandri...Eu Sunt Tanar, Frumos,Dejtept.....Lasa Tineretu!! :twisted: Sa`si Faca De Cap!!Pan` Atunci Am Fo Declarat \"PIMP\" pe Forum!! :shock: \"Pimp My Ride Babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy\"!!!!!!!! Quote:
Nu Este?Facem!!!! Dupa Care After Party Sau After Sex! Cik Acuja Ma Mut La Casa Noua...Adik CHIAR CASA CU CURTE SI CAINE....Shi Cik Mama Pleak Shi Cik \"SA CANTE MUZIIIICA\".....Atzi Intzeles Nu? |
eu unu nu prea am inteles asa de multe :lol: :lol: :lol: mai bine baga niste poze cu ce mai este \"nou\" prin iasi :D
|
Eram prea obosit ca sa scriu ceva clar...Deci.....Ma mut in casa noua acusica(adik la o casa cu fantana,curte,flori,copaci,..asa cum imi place)...si mama pleaca din tzara....Deci va fi un Party......
Si daca nu este Tuning Design in Iasi....facem UNU!!! Ce zici :d |
1 Attachment(s)
Poza cu femeia mea :!:
|
1 Attachment(s)
Alta. :P
|
1 Attachment(s)
Next :arrow:
|
pfuaii.. facem, cum sa nu? acas` la singurelu`.. sora are.. mai facem noi rost de cateva bucati.. si se rezolva ;)
|
Re:
Quote:
Ti`am zis si ti`o mai zic NU TI LUA DI SORMEA CA~TZI UMFLU ROTZILE!!!!!!!!!!! :twisted: Avis pt totzi!!!!:bat: |
ntz ntz.. eu n`am nik cu ea din moment ce nu mi`ai dat nr ei de tel :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
pff singurelu frate .. tuh esti peshte ?? sau un fel de din` ala .. Don Juan .. ? a ?? frate mai lasa si la altziii :)
|
Nu bre....sunt doar Bugur Cristinel-Mitiu(de origine germana)....un tip de nota 10.....plin de viatza...umor si.....dragoste!!!Pot zice...sunt 99 % perfect....nu arat cine stie ce...sunt un pic mai frumos ca dr@Qu :twisted: ...atat..am un amarat de Fiat.....si o viatza.....buna!!! Atat......!
|
Singurelule.... ia zi de party...k aveam d gand sa venim in urm saptamani :)
Dk ne inviti ,venim si noi 2-3 sa admiram atractiile Iasului :D :wink: :peace: |
Stai bre sa :drunk: ma mut in casa noua..si sa plece mama :peace:!!!!!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning