![]() |
Re: Tm 24 Ady
Quote:
Mersi.Dap asa e cum spui,nu sunt toate la linie.In legatura cu spoilerul spate o sa incerc sa-i pun o prelungire ca sa fie la linie cu partea din spate a pragurilor iar in legatura cu spoilerul fatza nu stiu ce sa fac : as pune o prelungire si l-as face si mai unicat dar atunci ar fii foarte joasa masina de fatza sau as pune un spoiler genul cum are TAU pe masina daca as gasii.Ramane de vazut cat ma costa ambele variante la final,adica cu vopsea,manopera de vopsit,sita si bineinteles spoilerul in varianta finala,dar toate astea mai incolo peste vreo 2 luni sper :)... |
Daca ai posibilitate sa tai arcurile, taie-le. E alta viata acum cu ele asa, pana sa le tai aveam putina bataie la planetara de pe dreata, acum a disparut. Am taiat 2 spire pe fata, si pe spate avea dinainte 1, dar parca as mai taia jumate si pe spate. Una peste alta e alta mancare de peste cu ea lasata, nu credeam sa fie asa imbunatatire, parca si curblele le poti aborda mai strans, fara sa te simti nesigur. Poate reusesc sa ii fac si niste poze sa iti arat. Si nu e deloc mult 2 spire, am luato putin si prin gropi cu ea si nu atinge.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce sa faci...necazurile vin fara sa le chemi...dar arata bine fara spoiler
|
necazul am patito si eu am trecut peste o sfoara si mia prins bara de la presuri in sus de mia smulso din suruburi.....era sa imi rupa si rezervorul......:D
|
las k o rezolvi si pe asta....:)
|
Quote:
nu-i mai pune spoiler, dar scapa si de tipsul ala de bazar...macar asa mai arata si ea a masina. |
da o lasi asa si ii pui o toba sport frumoasa , ai sa vezi ce bine o sa arate
|
am vrut sa-i zic de toba sport, dar am renuntat...la cum a evoluat masina asta, o toba sport ar o modificare majora pentru el la masina...
|
ti-am dat o toba sport mai baiete da vad ca de 2 sapt n-ai puso:))pacat ,ar schimba mult aspectul;)o zi buna
|
Quote:
|
Quote:
:( hai incearca sa mergi fara :P . poate totusi nu patesti nimic...daca zici ca ai toba...si etc...pe bune acuma, nu-l mai pune, ca o strici. la asigurari pentru ce umbli, de curiozitate? e 80 de ron centrala, si cate 30 de ron piesele de pe margine, asta daca chiar vrei sa il pui inapoi, desi, personal, cred ca nu ar fi o idee prea buna. succes mult! |
Quote:
P.S. Nu era spoiler de plastic din 3 bucati,era de fibra...de fapt este de fibra de la firma care s-a mutat acum in spate la Praktiker.Spoilerul e 200 ron fara TVA |
Quote:
|
ziceti-mi si mie va rog in tm unde pot sa iau triple de alea jumatate albe jumatate rosii pt dacia bineinteles ms ms mult si inco o intrebare ...darkxxx ai ceva magazin tunning sau ...? ms mult is scz off-topic...
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:41. |
- Copyright 2026 4Tuning