![]() |
Re: Vw Polo 1.3-Ntz
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nui de deochi:))Am si renuntat la ea.Azi am luat bara de la vopsit si era cat pe ce sa o si pun pe masina dar in ultima clipa am renuntat la idee.Zapada praful si sarea nu prea fac casa buna cu vopseaua proaspata.O mai las 2 saptamani sus pe mobila.Poate s-ar mai imbuna vremea.
|
Quote:
|
Meserie, si ma bucur ca ai renuntat la banda.. keep it clean 8)
|
Arata bini di tat :))
|
Quote:
|
Asta seara am terminat de pus si bara pe fata dar vestea rea e ca am burdufele de la planetara sparte iarasi:( si pivoti praf.Stie cineva cat ma costa un set de pivoti mai ieftini?
Maine vin cu poze. |
8 Attachment(s)
Maine urmeaza sa cumpar burduful de la capul de planetara .Numai unul se pare ca il am taiat,celalalt e oke si pivotii ii voi cumpara saptamana asta.Maine prind bad boy-ul de faruri ca sta aiurea rau si in rest doamne ajuta sa numai fie nevoie de nimica:)).Modificari esentiale nu cred ca ii voi mai aduce prea curand.Vremea asta ma face sa ii pun jantele de vara:)).Cateva poze de azi :
|
wOw ce bn poate sa dea acuma cu bara aia pe care te-am fortat sa o cumperi :lol: ... numai drumuri bune :rolleyes2
|
Niste proiectoare ar da bine in bara!
|
Daaa :( nu imi doneaza si mie nimeni un set de proiectoare?Visand la cai verzi pe pereti...
|
Foarte foarte bine arata acum,e completa:D
parerea mea,e ca ar arata mai bine fara badboy,mai ales cu bara asta.macar incearca sa o dai jos daca tot zici ca nu sta bine sa vezi cum da fara...eventual si 2-3 poze:p ps: si eu as face acelasi lucru cu jantele::D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Inele cromate facute de mine :
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning