![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
Ce depozite de anvelope SH stiti in Brasov ?
|
Stiti cumva unde gasesc si eu un service care se pricepe la evacuari(tobe esapament)?trebuie sa imi schimb downpipe-ul cu cel original ... posibil sa fie nevoie si de o mica modificare.
|
STELCO calea bucuresti la dl Costas sau la fabrica in lunca cilnicului preturi ok!:woowoo:
|
Preturile practicate la Cipriot sunt ceva mai mari decat in Lunca Calnicului.
|
+1 Paul
Recomand Lunca calnicului |
La Stelco pe Calea Bucuresti ,nu stia ce este ala downpipe...si au spus ca ei nu se baga la demontat ,ei monteaza doar produsele lor,mi se pare de kk.
|
Nu stiu ce tot lauda uni am fost si eu o data sa mi pun o toba sport si la fel mi a zis.
|
1 Attachment(s)
Pentru lucrari mai "custom" ii recomand si pe cei din Sacele. Pe principala sunt, mai jos de biserica pe stanga. Mi-a facut o evacuare cu iesire laterala prin prag si nu o comentat nimica. Cipriot-ul cred ca ma injura la ce am vrut eu sa fac.
|
Cipriotu ala e nebun. Pe zi ce trece pierde clienti.
Recomand si eu pe cei din Sacele. Pentru un simplu tips cipriotul mi-a cerut 280 lei. In Sacele l-am facut cu 100 si ceva de lei. |
Am nevoie de../ Caut..tinichigiu
caut si eu un tinichigiu bun si mai ieftin ( rugina pe usa jos si la prag in spate )
Stie cineva? mers |
Unde pot gasi sa fac tubulatura cu tot cu coturi pentru o admisie sport vw bora 1.6 16v
|
Cum se numesc cei din Sacele care se pricep la evacuari? se pricep sa sudeze niste colectori din fonta??
|
Fonta nu e cel mai bun material de sudat din pacate :rolleyes2 adica o sa sudezi,tine o vreme sudura si crapa langa :rolleyes2
|
Unde gasesc un magazin de baterii auto mai ieftine in Bv?
|
Recomand Rombat. Harmanului spre triaj dupa pod pe stanga dupa reprezentanta Opel.
CENTRUL ROMBAT BRAŞOV SC GENAMAG SRL Braşov, jud. Braşov Str. Hărmanului 49Y Tel./fax.: 0268-334.438 / 0268-334.748 E-mail : [email protected] www.genamag.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning