![]() |
Re: E36 - Cabrio XxDADIxX
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
astea sunt distantierele....
|
Ce volan ai pe masina? Pe ce categorie de E36 s-a pus?Am si eu unul la fel, acum l-am luat sa il montez.Am inteles ca sa pui pe M sedan e adevarat?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Quote:
Quote:
Nu am pus in calcul cel mai frumos cadou care puteam sa i-l fac, un garaj care e dat deja la proiect. Sa mai zica cineva ca nu o iubesc si ca vreau sa o vand :silenced: |
1 Attachment(s)
Usor trecem peste toate...
|
hai pregateste 2.5-ul ca eu azi l-am scos am facut 4 km cu el :D
|
Quote:
:) |
:lol: si eu am sentimentul ca odata voi castiga la loto....dar ptr asta trebuie sa si pun bilete....:D...asa cred...
placutele alea sunt cumva spaniole? ca seamana cu ce mi-am pus si eu...dupa ambalajul ala... si imi cam scartaie pe fata cand folosesc frana PS: e aproape rezolvata treaba aia...am vb cu omul la tel si cred ca maine va fi gata (asa mi-a zis);) |
Sunt de la Federal Mogul, la fel si bucsele si pivotii. Din cate stiu firma mama e americana. Nu castig eu la loto, ma multumesc cu o tura cand o gat :D
|
4 Attachment(s)
Intre timp am facut rost de un set de distantiere de 6mm. Le-am pus pe masina si tot freaca, am vazut ca freaca si cu jantele de tabla ceea ce NU E NORMAL. Am pus niste poze sa va uitati sa-mi ziceti poate nu e montat bine telescopul cu arc :rolleyes2 Maine sun si la importator.
|
poate e dj. :) nu ai cum sa montezi gresit un amortizor ca se poate monta doar intr-un singur fel.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning