![]() |
Re: Polo GTI vs...
Quote:
|
Nu e nimic rau daca omul accepta..Numai ca nu cred ca e deloc plapitant pt el..E ca si cum ar pleca de la semafor intr-o zi obijnuita :) :)..
|
Ei K K T... atunci imi retrag provocarea si gata :D Ca sa nu fac disctuzii aiurea :D
|
zGb a zis ca i-a dat un sat si o comuna la modul funny..asa s-a exprima el...adica i-a dat 2 tiruri ..asa poate intelegi? :) 16 masini...chestii din astea...
nu a zis nimeni ca nu incearca zyx, dar eu ti-am zis ca poate ar fi cazul sa incerci ceva de greutatea ta, tot diersel, si sub 200 de cai. zyx e is usor, si trage altfel. si el are plecari bune! incearca daca rvei cu alte Golfui?leon TDI si vezi dupa aia. sau cu un Golf V GTI stock. stiu ca aveti prin zona un GTI potent..vezi cu el cum stai..si dupa aia intreabna pe xyz de golfuri GTI. |
cu remapare poate sa bata Golf GTI stock dar cu sofer prost in conditiile in care stie el sa-si alerge dieselul cum trebuie...un sofer cat de cat bun o sa-i dea fum grav...
|
Ok, am inteles sa traitzi :D :D Am sa o iau mai de jos :)
|
Am facut eu cand eram stock cu motorul ala cipuit agresiv si ma duceam in fata cam o masina pana la 180kmh. Avand in vedere ca acu m-as bate pe mine de acu un an cu vreo 10 masini si ca inca sunt putin in urma lui zyx as fi tentat sa zic ca nu poti avea o cursa cat de cat palpitanta decat cu un GTI stock. Din cursa cu Zyx nu vei intelege nimic, crede-ma !
|
daca mai e valabila provocarea incerc eu( aste dupa ce mai fac cativa km, deocamdata am decat 1200 km, oricum o sa te contactez eu daca accepti ) . masina mea este o skoda octavia 2 rs stock 200 cp
|
1 Attachment(s)
Golf V GTI DSG "BYG" vs Polo GTI "ZYX"
2 - 0 |
ce ai facut la masina bygule? te intreb ca eu m-am dat cu un editon 30 dsg si a fost 1-1 iar zyxu ma bate
|
Salutare !!! Eu as veni cu o propunere : Duminica 24.06.2007...se organizeaza pe aeroport la Suceava curse pe 400 metri. E vara , e frumos...asa ca incalziti putin masinile pana aici si...cel mai bun sa castige :twisted:
|
as vrea sa incerc si eu polo , dak se poate ???am un 206 !!
|
206 si daca e RC ramane in urma. doar daca ai alte modificari mari.
zyx,...o zi buna :) pe mine cand ma bagi in seama?:) |
Quote:
Bogdane, poza aia, din semnatura, nu e cu un motorul de s3..., nu? Gata, ai achizitionat jucaria? Daca da, felicitari! Vorbim! ;) |
poza e pusa la deruta. dar da, este cu un motor de S3, doar ca nu al meu. dar mi-au placut mie culorile :)))
da, am jucaria. merci. dupa ce o pun la punct, dar fara soft, sunt curios cum iti ard stopurile... rosii..sau in departare se vad mov :) doar asa... ca vreau si la mine sa masor cate ceva... before and after :) ca o sa ii pun si Vista in loc de 2000 professional cum are acum :)) cu 206 te poti da si la consum, sa schimbi numai la 3000... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:48. |
- Copyright 2026 4Tuning