![]() |
Re: My Volf - 1.8 20vT - NT-89-HAI
Ce se mai aude cu furia?
|
Esti un exemplu!!
Pacat ca nu ai pus mai multe poze din timpul transplantului... Eu doresc sa fac acelasi lucru pe golful meu 5 ca am 1.4... daca doresti sa-mi lasi si mie numarul tau pe PM ca sa te intreb ceva despre transplant . Merci si spor la lucru si la mai multe poze , chiar are nevoie de o sedinta foto. |
1 Attachment(s)
tha naaaaa! 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos :shock:
Intrebare: prelungirea de la bara fata o gasesti si noua? parca e cea de pe variant yachting. |
Frumos :D
|
cat de bine poate sa arate!
felicitari |
E "sub constructii" racheta :) Ne-a promis Haiu' ca o vopseste vara asta ... ca altfel nu mai are ce sa se intoarca acasa :))
|
eeee....mai e de munca putin dar nu am stat degeaba....intre timp am montat barile,praguri,prelungirea de yachting(nu am gasit noua si din cate stiu nu are cod),am schimbat aripile,am pus o finala ca deja nu ma mai suportau vecinii si politia :lol: plafonul si stalpii imbracati in catifea neagra,am pus centurile visinii,schimbat iluminatul interior,consola de state completa cu buton de deschidere haion si suport de pahar in spate,siiiiii...cam atat din cate imi mai aduc aminte
poze inca nu am facut dar in perioada urmatoare intra la vopsit si o sa fac dupa P.S. Caut haion de state daca stiti vreo unul da-ti de stire :-) |
Soft nu ii faci?
|
Salut, in primul rand felicitari pt masina, absolut geniala.
In al doilea rand am niste Brock b1 7,5j cu 9j daca te intereseaza sunt 5x100 fata et25 si spate et15. Bafta in continuare. |
Vazuta live, pozele nu ii fac nici pe departe dreptate masinii .... speechless.
Multa bafta in continuare |
Super tare jucăria.sa o stapinesti sănătos.
|
Ceva noutati ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning