![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
@indianu: ms ms pentru sustzinere... :-P
revenind..... nu prea conteaza mashina de fapt.... prietenul meu are un Kadett Sport din '79 care abia mai paraie.... dar akuma e 'under construction' :twisted: ..... deci.... parerea mea e ca decat un prost/tzaran/magar cu o mashina scumpa shi stralucitoare.... mai bine un tip de treaba cu o mashinutza mai prafuita..... Attitude is what matters .... :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
|
eu chiar nu inteleg de ce ar vrea un barbat un 206cc sau 307cc.....eu unu nu mi-as lua asa ceva
|
OFFTOPIC ... reveniti la topic !
|
...trebuie s-o sustin p Khallis!are dreptate!masina mai sus amintita a ajuns sa fie masina celor kre habar n-au despre masini...fie barbat ,fie femeie...
d obicei,cind stau la semafor si vad vreo 4-5 una linga alta,asa zic "n-ai idee despre masini?ia-ti un peugeot 307,gri-metal"...:x si da,conteaza ptr o femeie masina..dar eu zic k nu valoarea masinii decide cum hotaraste ea pana la urma |
Quote:
Mai grav e cand vezi o gagica intr-un mertzan d-ala vechi (bot de cal) sau intr-un jeep cat casa ... cum am vazut-o ieri pe una intr-un Q7 ... hghghg ! Adevarul e ca o invidiam putin , dar era ciudata in tancul ala ! |
am vazut si au acum vreo 2-3 ani 3 tipi destul de mari k fizic, care se inghesuiau intr un 206 cc, si se uitau in 4 parti sa vada daca daca se iveste cva la orizont...peeeeeeeenaaaaaaaaaaaal!!! sincer mie mi au trezit decat rasul...:lol:
|
sa-mi dea Dzeu si mie un 206 asa pt plimbari de plik MOCA :) :) :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cine spune k nu conteaza minte...
si incercati sa treceti mai departe de clasicul raspuns: dekt taran in masina noua mai bine baiat fin in dacie... da' baiat fin in masina buna cum e? mai comenteaza cineva k nu draga, eu il vreau pe ala cu ascona din 75...? evident ca nu, doar... "nu pentru masina, ci pentru ca e el baiat bun"... asa-i? :):):) si nu vorbesc din carti, din situatrii ipotetice, am eu exemple cu baiatul bun in masina ochioasa si in harb de dacie traite live, sa nu mai aud comentarii ipocrite de genul "poate altele" ca toata lumea are un grad de superficialitate cand vine vorba de prima impresie pe care o lasa cineva vis-a-vis de masina pe care o conduce ( including me ) |
toate ca toate....dar altfel se uita fetele la tine daca ai o masina exotica sau un Slr...sau altceva ce bate la ochi :))
|
Dupa ce se satura de baietii cu SLR se intorc la cei cu dacii si sunt fini...
|
hehehe..asta o fo' buna....:D :D :D si maare dreptate ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning