![]() |
Nu tre sa judeci omu dak nare permis needbrain ... k doarr4u17 are masina ...dar nu cred k masina tiar putea aduce satisfactia unei fete\\femei ...nu cred k tinand mana pe volan e mai frumos decat tinand mana unei fete frumoase la care tii ..... mam fript shi eu de multe ori cu fetele astea ... cat timp eram cu ele park era raiul pe pamant 8) ...si cand te desparti park stai si joci table cu draq ... cam asta e ... si cand mai auzi melodia pe care faceai ce faceai cu fata , iti vine sa te dai cu capul de toti peretii si sa iti zici : CE IDIOT AM FOST. Sa uiti o fata nu tre sa mai vb si sa te mai intalnesti cu ea ... eu nam facut asha si mam mai combinat odata cu ea ... si dupaia mia dat papucii ....
|
sal
da ai dreptate.... oricum... deocamdata am in cap doar masina.. sa iau si permisu.. pe uma.. mai vedem.. fac pauza la femei :)
|
Re: sal
Quote:
si sa stii ca nu conteaza cat scoti la sala conteaza sa-l iei :wink: |
Asa e needbrain ... odata cu permisu dau navala tot atatea femei cate puncte ai facut la scoala. :lol: ...am facut oleac de rima ......
|
sa stii ca masina ma face brusc mai atragator pt femei. tii minte discutia aia in care spuneam ca ne creste asa un nimb, un halou in jurul capului si devenim brusc a dreaq de frumosi si destepti pt unele :twisted: :twisted:
|
aha,cum draq s-o uit???????
pai io asa ceva traiesc......sunt un \"santos\" :lol: |
Re:
Quote:
|
da......dar sa stii ca e cam stresanta chestia asta....totusi....niciodata nu stiu cu care sa ies
e greu...... aleks,want one? |
Re:
Quote:
|
aleks...respinge oferta...lasa la nevoiasi :D
|
pai cand 2 se bat.....al 3-lea castiga......
anyway.......am o satena de 22 de ani....... |
baga poze cu ea dom'ne :D
|
dureri.....
IUBIREA =UN TRUC AL ADN-ULUI PT A SE PUTEA REPLICA! :twisted:
|
Re: dureri.....
Quote:
baga poze cu ea dom'ne <- nu am :cry: |
Re: dureri.....
Quote:
Quote: