![]() |
Re:
Quote:
esti si tu vreun buton de avion si n-am stiut. :lol: am mai vazut din astia si a doua zi ia calcat tramvaiul. :cry: :shock: |
o seara buna tuturor ,pe maine si nu ma suparati ca vin cu un corvette facut pe comanda la matchbox
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Aloooooo! Domnii, unde va credeti? Pe camp? Unu' are 28 si-altu' 99 (cam batran pentru astfel de chestii) da' minte... pauza!
Va recomand un calmant si VA SUGEREZ sa continuati discutia fara insulte, amenintari si babauri. Sper sa nu fiu nevoit sa apelez la \"forurile inalte\" ale formului, ca s-a cam invatat Gratzian sa dea banuri. Aveti grija. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Made in Maroc. |
nope ,made in england ,o am si acum pot dovedi :wink: ,
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Inca stiu ce topic e aici unul in care Dacia umileste oltcitul , dar tu ce te iei de mine? Ai verificat al doilea post de pe pagina? Uite cam cum suna: \"bogdanlascu Tachet Age: 31 Zodiac: Joined: 08 Oct 2003 Posts: 124 Location: bucuresti Usergroups: None Posted: Tue Feb 15, 2005 11:50 pm Post subject: -------------------------------------------------------------------------------- o seara buna tuturor ,pe maine si nu ma suparati ca vin cu un corvette facut pe comanda la matchbox _________________ \" Mai bine uitate inainte de a te lua de mine, sau ai ceva personal ca nu-mi place Oltcitul. Nu cred ca s-a fabricat ceva mai rau decat Oltcit-ul. |
Sebi, Sebi, mereu intelegi ce nu trebuie :roll:
Cel inversunat tu esti, impotriva Oltcitului. Tu ai facut proprietarii/pasionatii de Oltcit sectanti, etc. Nu am nimic impotriva ta. Statutul meu nu imi permite, varsta nu imi permite, etc. De fapt... cred ca-i chiar invers! Imi pare rau! |
eu cred k sa fabricat... se numeste Dacia.... urarea din popor adresata unei persoane care are de gand sa isi achizitioneze un automobil DACIA: Daca Ai Cap Ia'ti Alta.... [/quote]
|
Re:
Quote:
De acord dar vezi ca vine de la tigari replica de mai sus. Oricum daca ai \"cap\" si nu iei Dacia in nici un caz nu optezi pt Oltcit. Cu secta glumeam, dar aici totul se ia personal asa ca incerc sa ma \"educ\" si eu. |
Re:
Quote:
On topic : Comparati si voi, oltcit vs. dacia la siguranta ,in caz de accident ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:58. |
- Copyright 2026 4Tuning