![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
Quote:
|
am mai scris aici..skoda mea 1.6 mpi 75kw nu vrea mai mult de 200km/h in bord @5900 rotatii. am mers cu ea pe autostrada de la bucuresti la slobozia o portiune numai 200 si nu mai vroia pur si simplu acolo a ramas...poate din cauza ca am opritorul la pedala..dar oricum mai mult sigur nu vrea...
|
4 Attachment(s)
Acum.. e momentul convingerii.. poze la 192 si 200 facute pe climatronic asta seara si in .rar filmulet la 205 tot pe climatronic tot de asta seara.
:) masina e stock are 75 de cai. enjoy. |
octavia 2 1.9 tdi 190 km/h
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
|
eu i-am dat la octavia tour kombi cu 1.6 mpi 102CP la intoarcere din Germania 215Km/h, pot spune ca pina la 180-190 ajunge repejor, apoi are nevoie de timp.
|
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:: shock::shock::shock::shock: ROG MODERATORII SA REDENUMEASCA TOPICUL:1 APRILIE
|
Quote:
nu serios acum... stiu de ce prinde atat in germania, e de la asfaltul lor :lol::lol::lol::lol: Quote:
m-am abtinut sa intru pe threaduri unde se spun aberatii, se jignesc oameni, se bat campii cu tampenii, dar aici, chiar nu ma pot abtine! ma distrez de minune! rad cand intru p-aici de ma prapadesc... :lol::lol::lol::lol::lol: cred ca am sa incep sa activez mai des p-aici! |
Quote:
|
Quote:
"Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu !" P.S. Sa vedeti ce sar acu' frustratii. |
Din toate topicurile numai la viteza maxima va inghesuiti sa postati.
Nu ne-am luat masini sa mergem cu viteza maxima (de parca am avea si unde). Toate masinile au o viteza maxima care se afla in jurul valorii de 180-220.Fiecare citeste ce indica acul sau climatronicul sau gps-ul (sunt valori destul de relative nu exacte cum nici drumul nu este perfect drept pentru a facilita o viteza maxima + vantu care adie ori din fata ori din spate). Prea bascalie a ajuns topicul asta. |
Quote:
|
Observ , dar eu las omu sa se simta bine cu supervitezele lui in comparatie cu "bicicletele" noastre.:D
|
bun... eram 2 in masina, portbagajul era gol, era un pic de panta si vantul nu stiu cum batea ca n-am scos capul pe geam. aa si aveam cauciucurile de vara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning