![]() |
re: E36 - Jumy 4.4 V8 Supercharged Drift Project
1 Attachment(s)
Da Morph !
Tata de cand eram mic imi zicea asa : Cine se trezeste de dimineata , departe ajunge ! Se pare ca da roade .... :-?? In loc sa stam sa modificam ... lustruim ce deja am terminat din timp ! Masina cu alte jante pe fata.. ne-au ramas 6 pe 17" pentru spate.. ! Multumesc Alecs1 pentru jantele pe 18" ! |
Marfa masina..chiar e dementiala..
pe 4 tuning nu apare nimic despre siamb:) pentru ca nu sunt implicati si nu ies bani :) ne vedem la drift ..noi venim cu un Porsche 944 alb. succes la toti. |
Quote:
Cu placere.Arata bine jantele putin reconditionate.sa le folosesti sanatos,si bafta sambata. |
6 Attachment(s)
Salutare... !
Etapa a fost incendiara.. o sa fiu pe scurt ! Nu ma asteptam ca masina sa mearga atat de bine. Nu am avut nici o problema . Castrol 10w40 Rulzz! M-am calificat pe locul 2 cu 96.5Pct , inca odata nu ma asteptam . Masina este foarte rapida... nu face spin , ramane pe unghi unde este dar nu face 160 . (doar in cazul in care eu pierd controlul si ma duc HAOTIC ) Diferentialul trebuie schimbat.. am 3.45 , este bun dar nu prea ma joc cu turele asa cum trebuie . O sa punem 3.64 ..cel mai probabil ! Circuitul a fost relativ marishor , de treapta 3 a tot . Aderenta extrem de ridicata , imi faceam mari probleme dar se pare ca totul a fost OK ! Sunt multumit de masina la maxim , etapa aceasta a fost pentru mine un foarte bun inceput avand in vedere ca anul trecut pe acest timp nu eram admis in sesiunea de calificari datorita neindemanarii mele . Multumesc Tata ; Fratimiu ; Mama ; Mouse ; Kns ; Catalin(anvelope) ...si putinilor prieteni care au venit spre dezamagirea mea !:rolleyes2:rolleyes2 :arrow: Revin cu poze si alte detalii .. |
Felicitari pentru rezultate! Ma bucur ca tu si marius kns faceti o echipa buna
|
Bv JUMY..ai fost foarte tare .. felicitari din partea baietilor cu Porschele alb.
------------extraordinara masina-------------- |
Te-am vazut azi, mi-a placut mult cum te-ai descurcat (exceptional din perspectiva mea), masina arata mult mai bine decat anul trecut, suna mai bine si sunt sigur ca se si manevreaza superior. Bafta multa !
PS: Te-am vazut cand dadeai interviuri, erai concentrat acolo |
bravo omule! ai facut treaba buna si mult show!!! felicitari!!! :D
|
Nu ne pui si noua un video cu ce ai facut?
|
Eu zic ca iti mai trebe ceva experienta :D. Dar totusi ai fost febletzea evenimentului ^^ . Bravo bafta in continuare!
|
Quote:
|
180* am vrut sa zic dar eram obosit :)
Filmulete si mai multe poze..odata cu aparitia lor le postez aici ! |
Quote:
Masina este super echilibrata... ! Alte filmari : - GTT Drift 08 Aprilie 2012 - Casa Poporului, Jumy warmup short - Drift Practice - 2nd Qc |
Interesanta reactia ta :)).
Felicitari pentru reusita si multa bafta in continuare. |
LOL
Moaaaa :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning