![]() |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
masina e din pitesti ... in tarc aproape de porsche cum intrii pe autostrada parca! in fine ms am gasit o persoana de contact :)
|
Quote:
|
Quote:
dap... cik 10.000 ... |
ce 10.000 ? atat a dat pe ea? oricum arata super frumos.. mai conteaza daca e facut de el sau nu.. conteaza ca e a lui ;)
|
am vazut un golf 4 cu numere de rodaj (decat pe fata) ... unu portocaliu cu plafon negru... stopuri negre... jante frumoase.... etc ... stie cineva de el??
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si eu l-am vazut in fata la Bonnita. Arata super misto.I-am si facut cateva poze...
|
Sunt curios cum fuge :)
|
pacat cu emblema aia cu "RS"... ar fi fost mai bine daca nu era nimic, pentru ca stilul masinii e unul frumso si curat
|
Quote:
|
Of blondo....:) era o provocare ascunsa , si eu banuiesc ca e tractorinar.
|
2 Attachment(s)
parerea mea v-a luat rau de tot valu cu strainezele astea si visati cam mult , mai bine apreciati si voi lucrurile de valoare daca aveti habar care st alea :rolleyes2
|
Quote:
asta da valoare :))))))))))) mai are putin si ajunge la remat ;)) |
pai si 30 mil nu sunt o valoare!? :D
|
bibistrocelus as vrea sa vad masina ta cand o face 35 de ani ce mai ramane din ea ca de la o vreme mergi cu vata in ureke sa nu te traga curentu si cu paracetamolu dupa tine in masina .La fel si cu passatu lu madutz2006 , ideea era alta o masina gandita pt anii 70 inca se plimba pe sosele si se tine aparent bine, oare bbi-ul o apuca anu 2027 ?? sau peugeotu lu' madutz2006 apuca 2035? omu ala kre a luat-o a tinut de masina a imbatranit odata cu masina tinerea i s-a dus :D si parul i s-a albit :d ca st si poet ce mama dreaq :)) tata de ex are un ceas din facultate de vreo 30 de ani !!!nu mi-a venit sa cred cand l-am auzit....
invatati sa respectati lucrurile si oamenii nu mai fiti snobi gen cel mai tare din parcare si parcarea goala numa bine....respect! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:47. |
- Copyright 2026 4Tuning