![]() |
Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -
Quote:
|
Quote:
De ce ar trebui cineva sa mearga la alta benzinarie? Numai ca asa vrei tu sau decizi tu ? Poate benzinaria respectiva se afla langa blocul persoanei care doreste sa alimenteze .... sau acum decideti si programul oamenilor? cu stima, sara |
Quote:
|
Quote:
|
sara... din nr de posturi si modul de a vb... semeni cu cei 3 baieti care au venit ieri si defapt erau niste mici "informatori" ai politiei ... facem ce vrem e o tara libera si e pacat daca la 30 de ani nu ai ce face pe 25 decembrie decat sa stai pe un forum... eu unu am o scuza nu sunt familist si abia m-am trezit dupa o noapte de craciun...da tu...
|
Quote:
Am prins ideea ta, nu-ti convine,te duci la alt peco sau alimentezi maine. Da chiar nu exista strop de solidaritate ? Cand e coada pe bune la peco nu te duci in pielea mea la alta benzinarie sa alimentezi ? Mai las-o dreaq de treaba ca exagerati grav. Pe cat va dau dreptate cu ce aberati voi pe acolo cu valoarea fiecaruia sta in salariu si etc, terminati cu mizeriile astea. Daca e coada intr-un peco te duci in p mea in altu si cu asta b`asta. romani spalaciti |
dany12epz, in situatia frantei din ce am citit angajatii au facut greva, nu clientii. compara cu greva metrorex cand a paralizat juma din bucuresti.
|
Quote:
Un mare om a spus odata "Voi lupta pānă la ultima mea picătură de sānge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine." Si desi cei ce au furat revolutia au intoxicat prostimea exact cum incercati voi acum reusind in ochii acestora s-a transforme un gentelman si un om de o bunatate rara intr-un monstru,acest om Ion Ratiu nu s-a dat la o parte si nu si-a lepadat convingerile si chiar daca averea mare pe care o avea in Anglia ai permitea sa traiasca o batranete de vis si-a continuat idealurile si visul de a schimba ceva in Romania |
Quote:
si ai dreptate, daca ei bun in ceea ce faci ti se dau mai multe sarcini, bani, mai putin, de ce ? pentru ca inghiti. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din cate am mai citit p-aici exista doar 2 variante: ori emigrare in masa, ori revolutie dar mai reala decat aia de acu 21 de ani, si anume prinsi si taiati porcii ca tot a fost ignatul, nu cu puscarii, si las ca asta nu o fost si povesti d-alea......totusi eu as prefera emigrarea in masa catre alte tari UE ;)
|
Quote:
Urasc oamenii care nu sunt un stare sa arate un strop de solidaritate, si sunteti putini, putini dar adunati atata scarba incat ii faceti pe ceilalti sa dea inapoi si e EXCLUSIV vina voastra. Pe faptul ca ne stim de ceva timp ma bazam, cand ziceam, ca sunt de acord cu tine, dar las-o moale, ca nu stiu daca e in regula sa le spui oamenilor ce sa faca, vrei sa alimentezi ? ai 2 milioane de pompe in tara, succes in a merge la una din cele 1,999,999 libere. Chiar asa am ajuns ? Am inteles ca se sufera(basini) in tara asta, dar poti sa mai schimbi 3 viteze pana la urmatoarea statie peco libera. romani spalaciti sunt multi,nu bateam spre tine, daca te simti,nu e problema mea, si crede-ma, sunt MULTI MULTI MULTI romani spalaciti,care trag inapoi lumea. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning