Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - work in progress (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/226710-golf-3-work-progress.html)

Felix_Arad 28-01-13 23:33

Re: Golf 3 - work in progress

Pai vine o vopsea integral, alta culoare, ceva petice la podea : ) ), indreptat buza la praguri, imbracata in texturat pe sub plus multe altele. Pasajele la aripi nu le modific, le vreau astea originale, poate doar o sa le umflu putin astea. Planuri sunt, incet se fac toate :D

bujuKYL 29-01-13 07:23

de culoarea masini sunt foarte curios ce vrei! sau ramane tot asa?

*-_Speed_-* 29-01-13 13:09

A zis mai sus ca schimba culoarea ! :D

Stanley 30-01-13 06:59

Bafta Felix!!! Abia asteptam sa o vedem finalizata:-)

Felix_Arad 19-02-13 17:00

3 Attachment(s)
Iti dai seama cat astept eu sa fie gata, dar mai am ceva de lucru la ea. Pe caroserie, abia a inceput lucrul vopsitorul, nu mai e mult si o scot de la solar :) Intre timp, am lucrat la altele: am pus folii 30% pe toate geamurile, proiectoarele le-am vopsit inauntru negru si am pus folie galbena pe ele si pe ornamentul fals, am dat jos gumele dupa jante si maine ma apuc de jante, am cumparat cauciucuri pe 45. Mai urmeaza toba, sa duc la imbracat volanul, si sa rezolv culoarea in acte, plus inca cateva maruntisuri :)

Mirel1919 19-02-13 17:22

Frumos ce faci tu, is foarte curios sa vad ce iese

MadAboutGolf3 19-02-13 17:30

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 5369301)
Iti dai seama cat astept eu sa fie gata, dar mai am ceva de lucru la ea. Pe caroserie, abia a inceput lucrul vopsitorul, nu mai e mult si o scot de la solar :) Intre timp, am lucrat la altele: am pus folii 30% pe toate geamurile, proiectoarele le-am vopsit inauntru negru si am pus folie galbena pe ele si pe ornamentul fals, am dat jos gumele dupa jante si maine ma apuc de jante, am cumparat cauciucuri pe 45. Mai urmeaza toba, sa duc la imbracat volanul, si sa rezolv culoarea in acte, plus inca cateva maruntisuri :)

bravo Felix, foarte frumos !!
te invidiez, aceleasi idei le aveam si eu cu proiectoarele, negre interior si folie galbena deasupra, iar geamurile tot o folie deschisa, doar ca maro ! putin mai retro !

Felix_Arad 19-02-13 19:19

imi place ideea cu folii maro, daro ca nu prea merge cu negru, chiar am vazut in cartier la mine un golf 1 maro si avea geamurile din fabrica maronii, foarte bine arata. Multumesc de aprecieri, si eu abia astept sa o vad gata ca nu mai am rabdare pana o scot de la vopsitor :D

daryiyus 19-02-13 20:24

Foarte frumos ce faci u acolo! Te astept cu gumele sa le punem sus!:)

Speedy88 19-02-13 20:43

Quote:

Originally Posted by MadAboutGolf3 (Post 5369343)
bravo Felix, foarte frumos !!
te invidiez, aceleasi idei le aveam si eu cu proiectoarele, negre interior si folie galbena deasupra, iar geamurile tot o folie deschisa, doar ca maro ! putin mai retro !

Treaba buna,dar parca arata mai bine proiectoarele galbene fara interiorul negru.Asa cum sunt acum sunt prea inchise,nu se mai vede "French Yellow-ul" ;)

Felix_Arad 20-02-13 00:16

Se vede mai bine in realitate, poza e facuta cu telefonul si nici lumina nu era prea buna, dar daca nu o sa imi convina cumva le fac inapoi gri. Multumesc de aprecieri :D

koala_boy 20-02-13 01:52

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 5369481)
imi place ideea cu folii maro, daro ca nu prea merge cu negru,

sa inteleg ca faci masina neagra? 8)

bujuKYL 20-02-13 05:24

ce folie ai folosit la geamuri? arata foarte, foarte interesant!:twisted:

Felix_Arad 20-02-13 12:12

Da, masina va fi neagra 8) Am pus folie Alfa Rom Trans de 30%

Adryanno 20-02-13 15:22

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 5370413)
Da, masina va fi neagra 8) Am pus folie Alfa Rom Trans de 30%

Trebuia sa cauti o culoare mai .. ok :rolleyes2
Daca ramanea Candy White arata8)

All times are GMT +2. The time now is 12:36.

- Copyright 2026 4Tuning