![]() |
Re: B 64 M V P
fratimiu poti sa+i dai foc te pupa fratele tau:-P
|
n-ai sa vezi 8), cum sa-i dau foc, asta renaste din propria cenusa :twisted:, e data "dreak" !!!!
|
B 64 M V P
15 Attachment(s)
Ghetto Tuning !!!
|
Frumos:-)
|
LIKE! Ai dat in spray capota, nu?
|
B 64 M V P
13 Attachment(s)
Da capota e vopsita provizoriu, pana la "El grande finale ! ! !" cu vopsirea totala :D !!!
Alta lucrare la rand : lumini de gabarit Renault Laguna 2 pentru fetele de usi fata 8)! ! ! |
B 64 M V P
25 Attachment(s)
Ceva update-uri la MVP ! ! !
=> Volan PH2 imbracat in piele :lol: => Stop central full led Lexus Style :twisted: => Module leduri plafoniera ;) => Luminile de gabarit de Laguna portiere fata :idea: => Eliminat cele 3 centuri spate :rolleyes2 => Insonorizat Polita spate + Inele MDF :!::!::!: => New player Pioneer DEH 1500UB 8) |
Quote:
|
B 64 M V P
Cam asa Devu, mai are cateva locuri de astupat :D ! ! ! Merci ! ! !
|
Misto volanu, o sa dea bine! :D
|
B 64 M V P
9 Attachment(s)
L-am urcat repede pe masina, nu mai aveam rabdare 8) ! ! !
|
Arata frumos,sa-l invarti cu placere.
PS: De unde l-ai luat si cu cat ? Un Pm daca e. Ms |
Foarte frumos volanul MPV-ule, sa il tocesti cu placere:-). Foarte frumos imbracat, meserias baiatu`8)
|
zi-ne si noua unde ai imbracat volanul. :) arata beton. vrem si noi :D
|
B 64 M V P
Merci de complimente :lol:, volanul l-am achizitionat de pe forumul dedicat marcii autohtone LogaN, de la un coleg care si-a luat volan de Duster, a fost 250 cu tot cu transport, un pret bun zic eu ! ! ! Si de imbracat l-am trimis la colegul Leo Negrescu de la Craiova, acolo m-am lasat pe mana lui si iata ce a iesit ! ! !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning