![]() |
Re: dacia alb negru
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
ANTONYO20 TIGAI DE GENTI cum ai tu am vandut eu pe 1500000 asa ca mai intereseazate si tu de preturi si mie unul nu imi plac
|
Allycat made in England...mai uita-te si tu pe google sa vezi cat este un set de asemenea jenti..si ai sa ramai uitmit...ca iti cumperi 2 Dacii..a..stai sa iti dau si link...http://www.ratcliffe1633.freeserve.co.uk/wheels.htm
|
In fine...nu stau sa dau explicatzii...unor oameni care...daca pun o priza de aer pe capota...cred ca au turbo....si cu asta am incheiat...
Multa bafta! |
4 Attachment(s)
salutare revin cu noi poze,in mare masina este la fel ca si inainte numai ca sau mai facut unele modificari si sau mai montat alte pise noi
|
Ar trebui sa o ii faci si usile negre k nu arata rau.:lol: .Usor,usor o vopsesti pe toata neagra.
|
Daca tot ai apucat sa faci o treaba...incearca sa sudezi tabla in locul manerelor..si sa pui o deschidere din telecomanda... da frumos...;)
|
Hai ma ne lasi nu ai spus tu ca arata mai bine stock ?? Akuma teai gasit sa vii cu ideii ?? LKasaneeeee... Lasaneeeee
|
Pushtiulica...in primul rand nu iti dateam un sfat tie...intelegi?Vad ca esti cam bagator de seama...du-te tare ca te asteapta mIRC-ul ;)
|
Quote:
|
DONNYRO crapa chitul daca acoper clapele trebuiau usi cu maner pentru anularea clapelor
|
nu poti sa gasesti si u unele din fabrica fara taietura aia de la manere!?:dance:
|
dem am vazut la multa lume,clapetele de la usi acoperite,nu ai nevoie neaparat de usi cu manere ca sa le acoperi,iti sudeaza o bucata de tabla la clapete si apoi iti da cu fibra si e gata.Eu zic sa le faci pt ca arata mult mai frumos.Bafta in continuare
|
DEM-ule...ti-am vzt masina chiar astazi...la Stefanesti..:)) la Nea` Lucica...nu a fost chiar rau masina...si am vazut ca a facut treaba buna nea` vopsitoru`,...Multa bafta!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:00. |
- Copyright 2026 4Tuning