![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
motorul este de 2000cmc, 6 pistoane in linie,carburatie,4 camere de ardere,geamul de pe stanga sofer este electric celalalt manual din cauza ca sa dus motorasul,oglinzi electrice incalzite,fata de altele pe care le-am vazut interiorul,adica tapiteria se prezinta bine dar are huse imitatie de piele,jante pe 13 de table ,cauciucuri de 155 pe fata noi si 175 pe spate uzate,tinichigeria facuta adica nu are rugina,cutie hidramata in 4 trepte(s-ar putea sa ma insel dar cutia are 2 tipuri de functionare adica daca esti calm si vrei sa mergi normal schimba la 2500-3000 rpm,iar daca bagi piciorul in acceleratie schimba de la 5000 la 6500 rpm).viteza maxima cu care am mers eu este 160km/h el mai mergea dar mi-a fost frica sa mai apas,pe manual(treapta a doua)a luat 120.daca mai vreti sa va spun ceva intrebatima.motorul merge impecabil pentru varsta lui si tinand cont ca 2 camere de ardere sunt inchise
|
itp-ul i-a expirat in luna trecuta in mai.masina a mers pana in aprilie.
pretul este 200 euro |
ms mult.....am sa caut ca e necesar :) ! te anunt zilele astea cand o sa ma apuc de treaba...mai bine zis cand imi vine banu pe mana :) ! salut si numai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
salut pentru curierul am o intrebare cat vrei pe ala negru din poza ...id meu de mess loong_vehicle ms astept raspuns apropo ....ai acte pe el tot inregula e inmatriculat in rom
:?: |
ala negru nu e de vanzare
|
2 Attachment(s)
|
curieru arata si tu poze cu ala negru...;) ! ca poza arata asa...cam trucata:P :)) ! asteptam :D
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Chiar arata bine masina,felicitari!Din pacate ,ma tem ca eu va trebui sa o revopsesc ca mi-au aparu fisuri pe la chituiri dar o mai las deocamdata sa vad poate reusesc sa-i fac un spoiler intreg tip BBS dar cu bara dintr-o singura bucata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning