![]() |
Re: Dacia 1310 HAI HUY
la campionat o vei alimenta tot cu gazolina ? :) vad ca ti-ai tras deja si numarul de participare....te misti repede :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si ceva pzoe in actiune cu huy-u de ieri de la craiova 115 km am tras de un bmw e30 al unui prieten ce la luat pt un proiect :lol:.Dacia 940 kg ...bmw 1600 kg :))) sa descurcat chair foarte bine nuprea la simtit asa cinestie ce :lol:
|
Cine se apuca frate de proiect cu urson? sunt curios foc?
ps: Prietenul tau ambreiaju ce zicea cand tragea..??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu nu nu e grig e altcineva ;) care a avut dacie si acu a dato :lol: |
Quote:
|
Inca nu prea am mai facut mare chestie pe la masina,doar ca maine imi expira itp luni vom fi prezenti pentru al re inoi :D sa vedem trecem sau nu trecem :lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Astazi am facut schimbul de ulei am bagat ulei romanesc 20 w 40 S1 ulei romanesc ,schimbu o sa-l fac din 2000 in 2000 mi de km la urmatorul schimb o sa-i bag 20 w 40 s2 am inteles ca este mai bun,masina pana luni stationeaza.Sper sa trec ITP-u:)))
|
pana la urma ce-ai facut la Bucovat, ai participat sau nu, ca nu mai zici nimic despre asta, sau ai fost simplu spectator?:rolleyes2
|
Quote:
|
wow, pai cum asa, cu masina plina ai scos cam cat alea preparate?!? ..pacat ca nu ai participat, inseamna ca ai fi dat clasa la multi de pe acolo..:lol:
|
I-ai pus cherosen ? :))) sau ai mers pe varianta, pacura + alcool !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning