![]() |
Re: Club astra bertone
sorry, am uitat de poze... :oops:
(culmea) inca nu am prea multe... vezi in galeria mea de poze vreo 4 http://vladpostolache.deviantart.com/gallery/ si mai am una pe langa https://img69.imageshack.us/img69/371...sistge8.th.jpg cum ii mai fac cateva poze, you'll know :D bafta |
eu ma intalnesc azi 25 nov cu algorunescu la polivalenta, la ora 4. daca vreti sa ne aratati si coupe-urile voastre... :D desi la cum va ca se misca lumea la intalniri pe-aci... ma indoiesc :rolleyes2
|
Quote:
|
Stie cineva unde pot sa gasesc consumabile la preturi bune in Bucuresti ? Ma intereseaza ulei si lichid de frana. Ulei Castrol Edge Sport si lichid de frana Castrol SRF Racing. Preturile de pe oilshop.ro sunt super misto dar aia sunt in Tg Mures.
|
Quote:
mersi frumos de laude, displayu si pe mine ma incanta tare mult, desi acum m-am obisnuit cu el... si stii cum e, ai, te obisnuiesti, nu mai stii cum era cand nu aveai... chiar sunt curios, stie cineva daca se poate pune navigatia cu ncdr1100 si displayu aferent pe un bertone fara asa ceva? si cam ce implica treaba asta? ca daca se schimba juma de masina... :D bafta tuturor |
a, si inca o treaba, fratilor, mi-a bagat fum pe geam algorunescu cu chipu ala... daca vreti sa scoateti ce-i mai bun 20let dati-i sa pape un chip ca-l savureaza, nu alta... :shock:
|
Pe mine nici nu mai ma anutat idiotu asta de mail ca se mai vb peaici...
rmg256: Tu de ce crezi ca am bagat cuiele... Ne avand clemele alea originale a trebuit sa fac ceva sa declansez clemele cass-ului, s-au cam stricat clemele, dar nu ma intereseaza ca mi-am pus un Mp3 Sony :D gordonfreeman: Bine ai venit in club :D. Si frumoasa jucaria :D Ce becuri ai pe faza scurta la farurile alea? Ma intereseaza daca e tot H7 ? algorunescu: pentru 200 mii aia de la oilshop iti aduc uleiul in casa :D. Io asa am facut comanda si mia venit intro zi la usa. Stie cineva cat costa senzorii MAP, MAF, TP ??? Apropo sa scoateti MAP-ul sau MAF-ul(la MAF merge doar sa scoti furtunul din filtru de aer) afara. Ii dai o cheie o ambalezi nintel, face parca mai rau ca un BOV :)) O sa filmez io si o sa va arat :D |
Quote:
mestere... n-am nici cea mai vaga idee ce becuri am pe-acolo :oops: daca reusesc pe-afara sa vad, ok, daca nu... zi-mi cum sa ma uit si-ti zic :D jucaria... o iubesc, nu alta :oops: bafta |
Quote:
Sau ai cumva xenon? daca e asa tre sa stii cum arata un bec H7 ca nush daca scrie... |
Quote:
sunt la serviciu, plec in jur de 6 de-aci, daca nu e prea seara cand ajung acasa, ma uit si iti zic. bafta pana atunci :) |
Quote:
|
Gordon, are H7 pe faza scurta. El are doar lupele nu si instalatia xenon, deci automat becul va fi H7.
|
Quote:
|
Quote:
|
sabothor: Nu neaparat. am avut un 306 si miam facut comanda la niste faruri cu angels eyes tot cu lupa, si pe naiba ca mergea pe h1. si h1 bat f slab. noaptea dabia vedeam...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning