![]() |
Re: vw golf 2... in progress
vr6 nu consuma asa imens...vorbeste cu oamenii care au...sa t convingi ;)
|
Quote:
am nevoie de suspensie sport. Astazi montez neoanele. Diseara vin cu poze! |
daca vrei niste arcuri sport pentru golf, da-mi un bazz pe yahoo
|
vr6 e motor care duce foarte multe, chiar si cu uzura si cai pierduti, tot e drama, mai degraba gasesti un VR bun decat un KR, ca sa nu mai zic ca te lovesti la KR de injectia mecanica, tzaspe garniturele si oringuri, cap d injectie, clapete, care dupa 15-20 de ani...au sanse mari sa se duca.
un 16v care merita e pe golf3, injectie electronica, mult mai tzapan decat KR, dar care se gaseste la pret de VR6. daca ai ocazia, ia VR, pe mk2 e torpila. |
nu am montat neoanele.am avut ceva probleme la pompa de injectie.
@Smith o sa facem schimb de id-uri pe pm. @danmoise ma gandesc si stiu ca e torpila.dar suporti motor planetare etc. |
n-ai zis in nume de rau (poate...) dar ai zis total aiurea !
zib3r...ai luat arcurile alea de la smith ?? :P |
nu le ia ca vrea de diesel. desi imi face impresia ca sunt si pentru diesel arcurile astea H&R
|
Intrebare!Cu jante pe 15/195/50 sau 55 cu suspensia -40 am probleme?O sa-mi atinga?
|
conteaza ce offset au jantele... si latimea, dar aia cel mai probabil e in jur de 7 toli pentru jantele pe 15 "normale"
|
offset = ET ???
d mult caut sa stiu c inseamna... :P |
Quote:
|
@ Syc@ Ms de INFO.
Pana cand nu schimb una alta suspensie motor jenti nu mai postez nimik. |
2 Attachment(s)
Masina a primit noul numar de inmatriculare.
Nu am facut la masina mai nimika.In afara de conducte combustibil si filtre + ulei . O sa urmeze alte chestii(jante+suspensie.)Dar momentan stau intr-o groapa mare.Si anume probleme de bani.Oricum masina nu se lasa niciodata.Masina face saptamanal multi km. Salut! EDIT: Nor = Norbert! |
bv maestre , vezi ca este un gti [ doar motor + anexe ] de vanzare ;) se leapada cineva de el .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning