Re: Teribilişti vs depăşiri
Quote:
Originally Posted by sageata
(Post 3820008)
ma pot prezenta la politie in 48 ore.:lol::lol::lol:
ideea era alta. daca vreau sa-ti fac bucata, pot sa o fac. eu ma aleg cu o amenda pe care nu o voi plati in veci si cu o "tigaie" indoita pe care o repar din ciocan si tu pierzi vremea prin service-uri si asigurari. eu am asigurarea la cea mai proasta casa de asigurari, ma uit la tine si rad, tu ramai cu nervii.
cam asta s-ar putea intampla la dorinta expusa de tine mai sus. era un exemplu. sau ca sa generalizez...justitiar vs. prost.
eu ma dau deoparte la flash-uri si nu ma doare capul cu cat merge el chiar daca este banda de urgenta sau banda 1. plec de la punctul A si ajung la punctul B intreg. ar mai fi multe de spus despre atitudinea multora de pe forum. pariez ca trei sferturi din ei nu fac ceea ce zic ca ar trebui sa faca.;)
|
Deci daca fac accident manga fiind, de genu cu mai mult sange in alcool decat alcool in sange, si plec pt 47h de la locul accidentului(sa zicem ca e accident la care nu poate fi vb de amiabil) si ne prezentam la politie fix inainte de maximul termenului, poate ala sa-mi tot faca alcoolemia, ca eu ies cu 0 si platesc maxim o amenda si ceva pct, si scap de dosar penal?!!!
Cu asigurarea la un asigurator care nu plateste nu e prea bine, pt ca, poti sa fii dat in judecata de nemultumit, si sa scoata de la tine diferenta de bani!!!
Mai, sa te dai din fatza de la nebun la flash-uri, ganditi-va ca merita si macar numai sa vedeti ce se intampla in continuare cu ala! :twisted:
Si asta e un bai pe forum....daca pui o intrebare daca is deacord cu dublarea limitelor de viteza(sa devina 100/200/250) desi majoritatea ar fii fantastic de bucurosi, sa vedeti de cate aprecieri la adresa constiintei voastre o sa aveti de-a face si trimiteri la spitalul 9.....ipocriziaaaa :x
|