![]() |
Re: E36 - M3 EVO Estoril blue
///M forever....foarte bun suportul ala.
PS: cu banii cum stai?:)) |
Quote:
Mare atentie la suport pentru diferential ca nu-i compatibil cu masina ta, merge doar pe M3-urile de America si pe 2.5/2.8-urile de Europa care folosesc acelasi tip de punte spate si implicit acelasi tip de carcasa a diferentialului, la 3.2-ul de Europa e alta mancare de peste, alta punte, alt grup...trust me! Da-le un mail celor de la AA Tuning daca ai dubii la ce-ti zic eu... Aici poti vedea mai exact diferenta dintre puntea ta si cele de care-ti vorbeam mai sus: http://www.activeautowerke.com/pdf/AA%20Tuning-DSB.pdf Daca tot ai dat jos puntea verifica bine si caroseria de fisuri unde vin prinse cele 4 suruburi care tin puntea, e un punct slab la E36, nu neaparat si la ///M-uri dar e bine s-o verifici totusi, te va scuti de o munca asemanatoare pe viitor! Multa bafta cu proiectul si toate cele bune! |
Quote:
Am observat si eu zilele trecute ca puntea spate difera de la motorizarea de 3,0 la cea de 3,2l...am o punte intreaga de M3 3,0l si ma gandeam ca pot folosi suportul de la diferential, insa este diferit exact la punctul unde e fisurat cel de pe masina mea! Cat despre suportul de la Activeautowerke, o sa ma interesez daca au si pentru motorizarea de 3,2l! Ms inca odata!:D |
Cu placere si pentru putin :)
Ajungi la Tulcea anul asta cu ea? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
felicitari pt masina cop-ule,sincer nu are nicio sansa narcis in fata ta.oricum bafta la amandoi. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Merci pentru cuvintele frumoase, bafta si tie cu masina! |
3 Attachment(s)
Cateva achizitii recente...un set de splittere sh dar originale, bandoul central si grila din bara modelul Luxury!
Cand va fi gata suspensia si ce mai avem de facut pe dedesupt, o sa vad ce aleg din toate astea sa ramana pe masina! |
Quote:
OEM e OEM .simplu. frumoase splitterele alea;) |
f f f f f misto :D
|
|
Quote:
Saptamana aceasta termin de montat totul pe spate, inclusiv suspensia, apoi facem micile retusuri la partea optica! |
2 Attachment(s)
Primele imagini cu suspensia montata...urmeaza reglajele de rigoare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:30. |
- Copyright 2026 4Tuning