Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 EVO Estoril blue (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/209753-e36-m3-evo-estoril-blue.html)

Provenzano 07-01-12 11:32

Re: E36 - M3 EVO Estoril blue

///M forever....foarte bun suportul ala.

PS: cu banii cum stai?:))

ct22cop 07-01-12 13:23

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4812051)
La Multi Ani! Va doresc tuturor sa aveti un an mai bun si cu multe proiecte realizate!!
Am inceput anul acesta cu ceva mai mult spor si am montat suspensia pe puntea fata!:lol:
Problemele mari sunt insa in spate, unde am gasit o mare problema la suportul diferentialului...am gasit o mica fisura, astfel incat am demontat puntea(si asa trebuia sa-i schimb toate bucsile) si am trimis-o la sudat! Cu aceasta ocazie sper sa rezolv si scurgerile de la diferential datorate unor semeringuri de la planetare!
Am gasit un suport pentru diferential care cred ca va ajuta mult la sustinerea acestuia si voi evita alte neplaceri(fisuri) ale suportului, insa nu sunt incantat de costurile de transport! Poate ma ajuta cineva care cunoaste o modalitate mai omeneasca de a primi un colet de 6kg din State...as fi recunoscator!
Deasemeni am reusit sa fac functional si sistemul de spalare a farurilor si pentru ca nu gaseam doar diuza defecta, am achizitionat un kit complet de la un coleg de forum!:D

Salutare, La Multi Ani si toate cele bune si tie!

Mare atentie la suport pentru diferential ca nu-i compatibil cu masina ta, merge doar pe M3-urile de America si pe 2.5/2.8-urile de Europa care folosesc acelasi tip de punte spate si implicit acelasi tip de carcasa a diferentialului, la 3.2-ul de Europa e alta mancare de peste, alta punte, alt grup...trust me! Da-le un mail celor de la AA Tuning daca ai dubii la ce-ti zic eu... Aici poti vedea mai exact diferenta dintre puntea ta si cele de care-ti vorbeam mai sus: http://www.activeautowerke.com/pdf/AA%20Tuning-DSB.pdf

Daca tot ai dat jos puntea verifica bine si caroseria de fisuri unde vin prinse cele 4 suruburi care tin puntea, e un punct slab la E36, nu neaparat si la ///M-uri dar e bine s-o verifici totusi, te va scuti de o munca asemanatoare pe viitor!

Multa bafta cu proiectul si toate cele bune!

rzt_ro 09-01-12 10:33

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4812974)
Salutare, La Multi Ani si toate cele bune si tie!

Mare atentie la suport pentru diferential ca nu-i compatibil cu masina ta, merge doar pe M3-urile de America si pe 2.5/2.8-urile de Europa care folosesc acelasi tip de punte spate si implicit acelasi tip de carcasa a diferentialului, la 3.2-ul de Europa e alta mancare de peste, alta punte, alt grup...trust me! Da-le un mail celor de la AA Tuning daca ai dubii la ce-ti zic eu... Aici poti vedea mai exact diferenta dintre puntea ta si cele de care-ti vorbeam mai sus: http://www.activeautowerke.com/pdf/AA%20Tuning-DSB.pdf

Daca tot ai dat jos puntea verifica bine si caroseria de fisuri unde vin prinse cele 4 suruburi care tin puntea, e un punct slab la E36, nu neaparat si la ///M-uri dar e bine s-o verifici totusi, te va scuti de o munca asemanatoare pe viitor!

Multa bafta cu proiectul si toate cele bune!

Ms pentru sfaturile tale foarte utile!!Daca nici tu nu mai cunosti masina asta, atunci nu stiu cine:lol:
Am observat si eu zilele trecute ca puntea spate difera de la motorizarea de 3,0 la cea de 3,2l...am o punte intreaga de M3 3,0l si ma gandeam ca pot folosi suportul de la diferential, insa este diferit exact la punctul unde e fisurat cel de pe masina mea! Cat despre suportul de la Activeautowerke, o sa ma interesez daca au si pentru motorizarea de 3,2l!
Ms inca odata!:D

ct22cop 10-01-12 09:47

Cu placere si pentru putin :)

Ajungi la Tulcea anul asta cu ea?

rzt_ro 10-01-12 12:08

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4818002)
Cu placere si pentru putin :)

Ajungi la Tulcea anul asta cu ea?

Hmm...nu stiu ce sa zic! Nu pregatesc masina pentru drag, dar as veni doar ca sa vad unde stau in comparatie cu tine:lol:

ct22cop 10-01-12 21:18

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4818226)
Hmm...nu stiu ce sa zic! Nu pregatesc masina pentru drag, dar as veni doar ca sa vad unde stau in comparatie cu tine:lol:

Mi-ai citit gandurile :) Stii bine ca masina mea e aproape stock, de la admisie pana la tobe totul e OEM dar chiar si asa o comparatie ar fi binevenita... Stiu ca esti departe de Tulcea dar daca cumva poti ajunge "provocarea" ramane valabila :)

JimGod 11-01-12 01:45

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4819401)
Mi-ai citit gandurile :) Stii bine ca masina mea e aproape stock, de la admisie pana la tobe totul e OEM dar chiar si asa o comparatie ar fi binevenita... Stiu ca esti departe de Tulcea dar daca cumva poti ajunge "provocarea" ramane valabila :)

e stock dar scoate 13.6s in loc de 13.8s cat da producatorul =))
felicitari pt masina cop-ule,sincer nu are nicio sansa narcis in fata ta.oricum bafta la amandoi.

rzt_ro 11-01-12 09:01

Quote:

Originally Posted by ct22cop (Post 4819401)

Bine zis ''aproape stock''...:D Nu as avea nici un motiv sa nu ne intalnim!

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4819793)
felicitari pt masina cop-ule,sincer nu are nicio sansa narcis in fata ta.oricum bafta la amandoi.

Nu am avut si nici nu voi avea pretentii la drag cu aceasta masina...tu esti o somitate in acest domeniu, asa ca te cred pe cuvant!:lol:

ct22cop 11-01-12 10:54

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4819793)

13.508 este best time-ul meu, asta cu cauciucuri street, cu semi slick-uri sau full slick-uri nu vreau sa ma gandesc la timpi :)

Merci pentru cuvintele frumoase, bafta si tie cu masina!

rzt_ro 12-01-12 14:59

3 Attachment(s)
Cateva achizitii recente...un set de splittere sh dar originale, bandoul central si grila din bara modelul Luxury!
Cand va fi gata suspensia si ce mai avem de facut pe dedesupt, o sa vad ce aleg din toate astea sa ramana pe masina!

Provenzano 12-01-12 23:48

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 4822781)
Cateva achizitii recente...un set de splittere sh dar originale, bandoul central si grila din bara modelul Luxury!
Cand va fi gata suspensia si ce mai avem de facut pe dedesupt, o sa vad ce aleg din toate astea sa ramana pe masina!

OEM e OEM .simplu. frumoase splitterele alea;)

pape 13-01-12 12:10

f f f f f misto :D

Provenzano 15-01-12 01:36

https://www.youtube.com/watch?v=49I-5hxYd20

rzt_ro 16-01-12 13:00

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4823921)
OEM e OEM .simplu. frumoase splitterele alea;)

Sunt oem, insa nu cum ma asteptam!Stii si tu despre ce e vorba! Asta e...:sad:
Saptamana aceasta termin de montat totul pe spate, inclusiv suspensia, apoi facem micile retusuri la partea optica!

rzt_ro 19-01-12 11:36

2 Attachment(s)
Primele imagini cu suspensia montata...urmeaza reglajele de rigoare!

All times are GMT +2. The time now is 11:30.

- Copyright 2026 4Tuning