Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Bmw (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/208048-e36-bmw.html)

D.Allecs 11-11-10 19:08

Re: E36 - Bmw

De doua ori am patit`o cu dastia cu asigurari gen carpatica si euroins... am tras de ei de mai aveam putin si ii dadeam in judecata. Daca ai pe cineva acolo e bine, ai o sansa, dar totusi :))

Marian_nebunu 11-11-10 19:10

Quote:

Originally Posted by D.Allecs (Post 3804457)
De doua ori am patit`o cu dastia cu asigurari gen carpatica si euroins... am tras de ei de mai aveam putin si ii dadeam in judecata. Daca ai pe cineva acolo e bine, ai o sansa, dar totusi :))

da bule mama rad si acum cand a tras romanu linie la prenume :lol: pfoaoleooooo =))))))))))))))))))))))...si aia cand au zis "IE GRESITE" =))))))))))) MAMA DOAMNE NU MAI PUTEAM DE RAS :lol:

MARI_NSL 11-11-10 19:24

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804461)
da bule mama rad si acum cand a tras romanu linie la prenume :lol: pfoaoleooooo =))))))))))))))))))))))...si aia cand au zis "IE GRESITE" =))))))))))) MAMA DOAMNE NU MAI PUTEAM DE RAS :lol:

mhuwaaa euroins :))) ce-a mai bomba :)))

ps. cati ani are tipa aia ?

RoByNeT 11-11-10 19:25

Mai fac si eu un off`topic =)))

Tu ai lovit masina ... si golanii au ramas cu femeia =))))) ahahahaha

Marian_nebunu 11-11-10 19:25

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 3804509)
mhuwaaa euroins :))) ce-a mai bomba :)))

ps. cati ani are tipa aia ?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D.....are 21...terminati cu tipa :D inca nu e nimic clar !!! doar un id de mess :D ;)....

doamna tre sa scriu si seria de motor ca nu am ridicat capota sa ma uit =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))

Marian_nebunu 11-11-10 19:32

1 Attachment(s)
Viitorul suna alb mat :D

daffy duck™ 11-11-10 19:34

Da bule mama cat am ras si azi:lol::lol::lol::lol:

tine minte ce ti-a spus traian :lol: "pleaca si tu domne mai usor de acum inainte!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o zi cu peripetii ce a fost azi, vorbim pe mess sa vedem cum facem maine ca merg si eu, cine stie ce se mai intampla :lol: :lol: :lol:

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804313)
m-am ales cu masina lovita !!! si cu id Danielei (care este bruneta cu ochii caprui)!

poate iti fac ochii caprui spre mov ! :lol: :lol:

Marian_nebunu 11-11-10 19:45

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3804543)
Da bule mama cat am ras si azi:lol::lol::lol::lol:

tine minte ce ti-a spus traian :lol: "pleaca si tu domne mai usor de acum inainte!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

o zi cu peripetii ce a fost azi, vorbim pe mess sa vedem cum facem maine ca merg si eu, cine stie ce se mai intampla :lol: :lol: :lol:

poate iti fac ochii caprui spre mov ! :lol: :lol:

Lui Traian trebuia sa ii spun( vere ;) ai asasinat Limba Romana ,si la oral si la scris) !!!

iar legat de facutul ochiilor ;) MA ABTIN SA ITI DAU REPLICA :D !!!!!!!!!

daffy duck™ 11-11-10 19:49

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804580)
Lui Traian trebuia sa ii spun( vere ;) ai asasinat Limba Romana ,si la oral si la scris) !!!

iar legat de facutul ochiilor ;) MA ABTIN SA ITI DAU REPLICA :D !!!!!!!!!

am vorbit noi pe mess :lol:

JusT_SaY_BoBo 11-11-10 20:51

daca tu esti sanatos mareane eu imi tai..:))))=))))mi-ai facut seara:)))
e cam sifonata pisi dar va fi bine:))

daffy duck™ 11-11-10 21:37

ah...si inca o chestie...dupa mica sesiune de cerce sustinuta de marean care estem vine unu la costum la noi, il intreaba pe marean ce motor are etc si omu avea si el un urs 2.5....

P.S
mareane, inchide garajul ca se vede mini-ul cu pana !!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

liviu tex 11-11-10 22:01

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3804535)
Viitorul suna alb mat :D

mai bine ar suna niste jante!

caterinca cu ele rosii prinde doar aici pe forum,noi stim ca le-ai facut asa de nebun dar cine te vede pe strada cu ele...:shock:

te vede si brunet,sti ce spune? ''al dracu tigan si-a facut roate rosii sa nu'l deoache lumea!''

Marian_nebunu 11-11-10 22:44

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3805027)
mai bine ar suna niste jante!

caterinca cu ele rosii prinde doar aici pe forum,noi stim ca le-ai facut asa de nebun dar cine te vede pe strada cu ele...:shock:

te vede si brunet,sti ce spune? ''al dracu tigan si-a facut roate rosii sa nu'l deoache lumea!''

chiar nu ma intereseaza ce zice LUMEA...CE ZICE UN STRAIN DE MINE !!!este suficient "sa stie toti fratii mei care este :D,cum sunt eu ca baiat " si de ce am jantele rosii:D

daffy duck™ - daffy eu in garaj am e36 cu motor de m5 e39 !!!stai cuminte ca e greu cu masina din garaj ;)

JusT_SaY_BoBo - nu e panica fratele meu :D

daffy duck™ 12-11-10 00:12

am inteles marean, am inteles :))))

plictisit 12-11-10 00:37

da ma chiar ca blestemati astia cu masinile negre .. asa pe rand se intampla, bai imi pare rau de accident, dar lasa ca o faci tu, si inca ceva, NU ESTI SANATOS =))))))

All times are GMT +2. The time now is 12:07.

- Copyright 2026 4Tuning