![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Bravo boss ... faci treaba buna.
De abia astept sa vina "legalili" sa vezi forta ce o sa fie Ploiestiul. |
Am vazut masina aseara pe la Caraiman. Iuressss :D
|
Quote:
Sezonul 2010 : 2 titluri de campioni nationali au ajuns la Ploiesti .Crezi ca nu e suficient? sau crezi ca e prea putin? |
O performanta remarcabila pentru un oras de "provincie", duetul Nebunu Bobi au facut treaba buna anul trecut , sa vedem anul acesta ,am inteles ca o sa creasca competia zdravan, dar asteptam mai multe cupe si la aspirate, ca doar de se "coc" multe masini in iarna asta pt anul competitiv 2011 :D
Felicitari Vald pentru progresele facute. |
Quote:
Am mutat masina de la Cocosesti la locul unde fac roll cage-ul :twisted: |
Quote:
Iii mah al dreaq, oi fi mutat-o de-a latu, ai? :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Donule mai bine fi lingau si zii de bine ca sa facem treaba buna la instalatia ta electrica :lol::lol::lol:
|
Ce imi plac mie baietii astia turbati de mai sus ...
Apropo, de unde putem gasi si noi niste slick-uri ... poate ne combinam mai multi si scoatem un pret mai bun. |
Quote:
Ai cea mai frumoasa si mai rapida masina! Iar roll cage-ul ala e grav rau. Ai vazut la bloc cand e liniste si se aude cum circula apa pe tzeava? Asa o sa faca si la ttine apa din radiator... zici ca ti-ai tras batator de covoare... Zici ca e evacuarea trecuta prin masina! Sper sa fi facut treaba buna boss acolo! Cel putin din poze asa se vede! Important e sa nu se intample nimic si el sa fie pus acolo doar preventiv! La mai multe cupe! ;) |
Arzitear gazu de paliu :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce zice-ti baieti ne bagam sa cumparam trusa asta pt club sa o avem acolo?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:53. |
- Copyright 2026 4Tuning