![]() |
Re: Machetele mele - cyper1978
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
azi avem un buick riviera,1/26,maisto:D |
batu-mar soarele-n cap...
"du-ma la varul tau!":lol::lol: ce colectie traznet are!!! vad acolo un model foarte rar de Ut models, o mata superba (de fapt sunt 2) si alte modele traznet.Bestiala colectia! Poate va vrea sa vinda niste modele, am loc disponibil! marfa man.mersi. |
Buick-ul asta a fost si prin colectia mea 1/24..chiar frumos:!:
Pozele de la varu produc mari dureri de cap..impecabil rau de tot.. |
Quote:
|
smecher varu tau...:D
am vaz acolo un exemplar unic....bmw m3 E90 Sedan Monte Carlo Blue ,el l-a construit? |
Pe varul tau il cheama cumva raidou? ...
|
whoaaaaa.....!!!...deci ca sa zic asa.....m-am prabusit....lumea mea se naruie....absolut superba vitrina tematica....imi vin idei una peste alta....felicitari din tot sufletul meu bavarez.....
|
13 Attachment(s)
:D
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
azi una mica tot dihn copilarie si restu de poze cu vitrinele lu varu meu...enjoi:D |
Man, iti pot aduce dovezi foarte clare ca asta este colectia lui raidou, si nu a varului tau. Multe modele sunt unicat, facute doar pentru el.
Sau varul tau este chiar raidou ce m-as indoi iar... ;) |
1 Attachment(s)
Ma asteptam la asa ceva din partea unui pusti....insa daca ai varsta afisata e deja grav. Colectia Wiesmann este a lui Raidou, un baiat din Germania intr-adevar....Sa nu ma iei ca vara-tu e coleg cu Raidou de servici....
L.E: Aici este un topic de pe acest forum postat acum ceva timp. Nimeni nu a facut macheta asta, ma refer la producator. Raidou a facut-o el acasa home-made, in 3 bucati, sunt 3 oameni in lume care au macheta asta. Varul tau sigur nu avea de unde sa o aiba. |
1 Attachment(s)
de asta ce zici?
http://forums.project118.com/viewtopic.php?f=9&t=8548 |
1 Attachment(s)
mda...nimeni nu credea ca exista seria acea retro de la welly...eu o am,nimeni nu credea ca minichamps a facut modele muscle ...eu am 3,prezint o macheta de vw cc de la revell...lumea sare in cap si se jura ca e de la norev....:sad:ma rog sunt sarbatori si trebuie sa intelegem pe fiecare,.....a venit mosu sa ne bucuram:D:D:D
|
De fiecare data cand vad mercu asta pe alb imi vine sa arunc varianta mea rosie...frumos cadou man:!:
|
unul dintre cele mai bune maisto, 500k!:D
pana la urma ce e cu colectia de BMW, a cui e? |
9 Attachment(s)
Daca vad ca te tii tare in minciuna, o sa postez si eu niste poze cu colectia "varului tau" ;) Si daca mai vrei, pot sa-ti arat aproximativ 240 poze cu toate vitrinele "lui" din toate unghiurile posibile ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning