![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
Quote:
|
Quote:
ai dreptate si aici gen...pana mea...nu stiu ce sa zic sincer:)) mi'ai pus capac:D |
salut tazzy stiu ca este vroba despre club-ul nostru am vorbit si cu catalin si a ramas sa discutam si sa hotaram ce vom face dar momentan eu am ceva probleme personale si nu pot sa ma deplasez sau sa stau in picioare foarte mult asa ca nu stiu cand voi putea ajunge sa vorbim.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si inca ceva am discutat aseara cu tazz despre niste chestii si trebuie sa le punem in practik neaparat k altfel nu stiu ce se va alege de clubul asta k ne dispar membrii si eu unu sunt de parere sa avem membri cu masini personale k si membri activi ai clubului si simpatizanti membri care incearca sa obtina permisele de conducere. respect si pentru orice a puteti contacta la datele de pe forum. srs is back in business |
MASINI PERSONALE =)))), dar cu ce masini vreti sa vina un membru al clubului, scaunul cu rotile al bunici sigur ca sunt masini personale, sau vrei sa zici cele care apartin parintilor si nu ne da voie sa facem nimik la ele nici macar sa punem sigla clubului pe ea asa da dar nu poti zice ca masina care vine omul nu are ce cauta an club
|
Quote:
|
Quote:
Le place la caldurica maaa:))) iau nascut parintii in masina :> |
salutare tuturor. vreau sa fac un mic anuntz: in primu rand id'u l'am schimbat il luati de la tazz daca vreti sa mai tineti legatura cu mine. Cand am inceput scoala nu stiu cati din voi va amintiti da am zis un singur lucru: ca incepand din momentu ala vin cand mai pot.. eh, am reusit sa ajung la aproape fiecare daca nu chiar fiecare intrunire si am mult de invatzat anu asta. inteleg si yo ca mai are omu de munca da nici chiar asa, ziceti ca aveti mult de munca sunteti intelesi, dar macar o data pe luna daca chiar va pasa de club puteti sa ajungeti. cand era cu absentzele la polivalenta eram cate 7-8 masini, nu ne gaseam locuri de parcare. a venit iarna, ok, sunati pe cineva din club care e aproape de voi sa va ia... cu mari regrete va spun in felu urmator: daca se mai continua asa o sa ies din club... nu se mai poate.. toti vorbim intre noi da nici unu nu face....
|
Quote:
|
Quote:
|
20.30,carol diseara.
De asemenea,va rog sa postati unde se va tine intrunirea generala de sambata aceasta:).Locatia cu cele mai multe voturi,va ramane:)! parerea mea:tot Carol.....este central |
Quote:
|
propun pt sambata ikea baneasa. parcare mare, paza indulgenta si HOT DOGIIIII :D . cine e de acord sa ridice 2 degete
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning