![]() |
Re: hai sa ne ajutam...sau nu!
cum se numeste modelul acela de vw pick-up care arata ca un golf 1 papuc?
am vazut unul pe strada si e funny |
Quote:
prin unele tari i se zice vw rabbit pick-up ... rabbit = golf ...deci tot golf e si ala :D |
lol,am aflat din seara aia
e vw caddy mk1 nu gasesc sa cumpar unul in ro... |
Quote:
se poate ..dar au fost si golf`uri pick up ... gugăl it ! :D |
3 Attachment(s)
au fost si golf-uri jeep,dar ce cautam eu este caddy
next : unde gasesc un tinichigiu sa-mi faca aripile ca astea ? |
Era unu prin medeea, un tinichigiu, cum treci de pod, a doua la dreapta parca pe langa benzinarie, si apoi la stanga da nu mai stiu care . stiu ca lucra la o lancie sa ii faca ceva in genu asta , da acu cativa ani.
|
La o Lancia ar fi simplu, ca s-ar putea lua direct evazari de Delta Integrale si s-ar putea pune pe una simpla...la masina din poze e mai complicat.
Nu cred ca gasesti la noi un tinichigiu sa-ti faca asa ceva din tabla...chiar daca s-ar baga careva, nu are cum sa iasa treaba buna, alea din poza nu se pot face doar cu sudat+polizat...parerea mea este sa te orientezi spre fibra, daca vrei iti arat aripile mele ca sa-ti faci o parere despre rezistenta+grosime+aspect+finisaje. |
nici in alemania n-am gasit aripi din alea :d
ma las momentan de fantezii din astea :D |
Tipu de care zic eu, facea el din tabla.. si aripile si ceva pe capota... nu mai stiu ce a mai facut ... ca era scump pt ce imi trebuia mie atunci la masina. Si nu lua de pe alta masina.... taia , ciocanea si suda
|
am si eu o intrebare ... ca sa iti schimbi culoarea la masina .. care sunt formalitatile ???
|
baieti am si eu o intrebare imi puteti spune si mie in constanta a aparut revista 4tuning nr.10 ??
|
@kiddo: ai rabdare, deocamdata noi asteptam nerabdatori nr. 7 :lol:
@aikman: mergi la RAR dupa ce vopsesti masina, dar imediat dupa vopsire (adica sa nu circuli cu ea asa), trebuie sa-ti faca o noua identificare si iti vor trece si culoarea in talon. O sa te cam coste, nu stiu sa-ti zic cat. |
multumesc quick
|
salutare oameni buni. Stie cineva unde pot monta un eleron Lester original pe o Corsa ? trebuie si vopsit printre altele si vreau pe cineva meserias ! Raspund la beep 0727722479 ! Multam !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning