![]() |
Re: Renault clio mk1`
15 Attachment(s)
UPDATE !
-Stalpii negrii -Dechiderea la portbagaj pe buton + cateva poze din micile plimbari de astazi :D |
Asa mai merge, cu stalpi negrii :D.
|
Da..am agatat si eu niste euroi si mi`am facut de lucru:joy:
|
atunci hai sa iti dau un stop :lol:
vrei sa ii faci bad boy look? |
arata bn asa cu stalpi negrii:D
|
2 Attachment(s)
incearca sa pui alta folie pe luneta , si sa o tai fix pe linia de la dezaburire , iti iese perfect , zici ca este dintr-o bucata :-) , eu o am din 5 bucati :))
|
@ B-11-AYG - pai momentan il mai las asa..numai am bani .. :( Badboy nu acum..nu stiu deocamdata cand..
@ zoca - ms zoca @ alin-007 - la mne este problema cu luneta ..este prea "bombata"..nu merge pusa fix pe linie..eu am pus`o in spatele blocului..o sa o mai pun la primavara cred..si o s ao pun si mai inchisa atunci..si a ema este tot din 5 bucati :D |
2 Attachment(s)
nu conteaza cum este luneta si eu o am imensa ............ important este sa o tai fix pe linia la dezaburire :)
|
3 Attachment(s)
Da man..o sa incerc..dar asta la primavara cred..ca acum e vremea nasoala..
Ms de sfat oricum :D Cateva poze pe zii :D |
Acum ca ai facut deschiderea din buton baga si un clean la portbagaj ca sa iasa treaba...Au iesit bine si stalpii aia dar parca mergeau mai mari (trebuia sa vi cu ei pana unde se termina chederul)
|
Nu mi`a ajuns autocolantul..daca imi ajungea iti dai seama ca ii faceam mai mari..:cry:
|
Salut ! Cum ai montat actuatorul la portbagaj ? Poti sa faci o poza ?
|
Daca nu uit..o sa fac maine o poza..a fost cam greu de montat oricum..
|
8 Attachment(s)
Pozele promise :arrow:
|
Merci Andrei ! Eu am actuatorul de vreo juma' de an prin masina , m-am tot gandit cum sa il pun ca nu prea ai pozitie . Maine poate il montez si eu ! Bafta in continuare cu masinuta ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning