![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
1 Attachment(s)
la ervin oricum nui place viteza asa ca tot singur o sa ajunga ca de fiecare data pana acum. cu 40 la ora senzatie majora:)
MY TUNING DOG:):) |
deci cainele ala in realitate e frumos foc, dar in poza asta zici ca el ii dracu!!!
sa-ti traiasca domnu sef!!! |
Quote:
|
Quote:
|
cred ca nu politistul face schimbarea de culoare, ci nenea de la RAR.
oricum, e belea culoarea. cat despre discutiile de mai sus, ma abtin de la comentarii, cum a zis si Sandu, sa nu barfim...cat despre parerile noastre, se stiu... Eu zic ca oricum ar fi, tot pe locul 1` vom fi...o sa vedeti. Iar cand va fi vorba sa mergem, o sa mergem toti, indiferent ca Zozo e sau nu in WSR, sau altii care ar vre sa vina, ca trebuie sa mergem ca si oradeni, sa le aratam tuturor cine e sefu'. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ZOZO am citit undeva pe un site ca,"culoarea" aia nu e street-legal in unele tari,te`ai interesat,la noi e?...bafta multa cu proiectu :)
Ervin welcome :D |
Quote:
|
7 Attachment(s)
crezi ca ma intereseaza ca cum e catalogata culoarea la noi ,ma pis:)
niste poze mai vechi. |
2 Attachment(s)
azi am fost in cautari de aur:) am reusit sa sap pana in era de dinaintea disparitiei jurasicului gasind cel mai pretios lut, pentru fabricarea unei matrite bara fata omega.am crezut ca paralizez asa de tare era lutul am reusit sa adun 2 saci intro ora.
nu mai vreau. |
Quote:
|
un vecin de-al meu aduce pamant exact din locul ala pt soba:):) tu pt o matrita in concluzie pamantul ala se dovedeste a fi bun la mai multe domenii:):)
|
undei secretara cica wsr????s-o dat la fund???:):):):):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning