Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 83 Dac (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/19304-83-dac.html)

sorin_sorin95 21-01-07 20:34

Re: Berlina B-83-DAC

Succes la itp.Si asteptam sa devii Alpinist.Apropo cam cat ajunge un echipament pt un Alpinist?

B-83-DAC 21-01-07 20:42

pentru ca am gasit o super oferta (cred ca era promotie de sarbatori) m-am incadrat in jur de 250e.pretul asta includ mai multe lucruri si probabil ca va fi depasit de neprevazute

Xel'Naga 22-01-07 10:05

DAC-ul micul alpinist ... tare domle' ... bafta cu masina in continuare si ai grija la CURCANI sa nu te umple de puncte :lol:

AAlpine1 22-01-07 11:32

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 708533)
masina e pregatita de ITP maine incerc prima oara (masina e veche de 13 ani asa ca e de inteles ca ma refuza prima data).Bucurie mare in schimb,cutia nu are nimic problema era de la tampoane si suruburile care prind jugul in cutie erau slabite

cei cu eleronul pe spate ??

B-83-DAC 22-01-07 12:25

sincer l-am pus dintr-un singur motiv stop pe frana pentru berbecii din bucuresti,pana acum am avut peste 5 accident in care am fost lovit in spate de regii soselelor.Ma mai gandesc la ce o sa fac cu el

B-83-DAC 22-01-07 12:25

Quote:

Originally Posted by Xel'Naga (Post 709417)
DAC-ul micul alpinist ... tare domle' ... bafta cu masina in continuare si ai grija la CURCANI sa nu te umple de puncte :lol:

merci mult si o sa am grija de astia din neamult capetelor albe

AAlpine1 22-01-07 17:58

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 709566)
sincer l-am pus dintr-un singur motiv stop pe frana pentru berbecii din bucuresti,pana acum am avut peste 5 accident in care am fost lovit in spate de regii soselelor.Ma mai gandesc la ce o sa fac cu el

sa il pui in baie pe post de uscator de rufe..........
aveam pretentii de la tine ......... la + 200 de km/h simti diferenta nu ?
pt berbecii din trafic poti sa pui un stop de frana in luneta sau "daca ma lovesti ma platesti" :P

B-83-DAC 22-01-07 18:01

:))) oricum nu imi placea ca am avut si asa in luneta si cand se aburea geamul si franam se facea o lumina de vai mama mea...oricum e timp destul sa rezolv totul

AAlpine1 22-01-07 18:09

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 710049)
:))) oricum nu imi placea ca am avut si asa in luneta si cand se aburea geamul si franam se facea o lumina de vai mama mea...oricum e timp destul sa rezolv totul

dar te vedeau aia din spate :P toata luneta rosie ..........

DnI 22-01-07 18:10

micule alpinist DAC :P iti doresc sa-ti duci ideile pana la capat, si fara incidente :D

am mai avut o experienta pe care nu o uit cu AEW :P , tot cu un Alpine din asta smecher cum aveau batranii , s-a spart un piston pe la 180 sau 190 nu pot sa uit faza, saracu cat a rezistat trebuia sa cedeze odata nervos !

B-83-DAC 22-01-07 18:11

da probabil de aia am spatele masinii asa cum il am...ma vedeau astia din parti...oricum o sa vad probabil ca dupa ce termin masina si la exterior sunt toate sansele sa nu imi placa cum iese cu eleronul ala si o sa il dau jos...vedem ce si cum intai sa imi fac motorul ca sunt f curios cum va fi

B-83-DAC 22-01-07 18:13

Quote:

Originally Posted by DnI (Post 710069)
micule alpinist DAC :P iti doresc sa-ti duci ideile pana la capat, si fara incidente :D

am mai avut o experienta pe care nu o uit cu AEW :P , tot cu un Alpine din asta smecher cum aveau batranii , s-a spart un piston pe la 180 sau 190 nu pot sa uit faza, saracu cat a rezistat trebuia sa cedeze odata nervos !

ma stiu eu cum alearga AEW ;) dar oricum vad ca incearca sa renasca ceva pe acolo ca prea pune intrebari delicate pe aici pe la sectorul daciei :))...mane sper din suflet sa le duc la bun sfarsit,macar stiu un lucru VOR VENII BANIIIIIII :D

AAlpine1 22-01-07 18:32

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 710076)
ma stiu eu cum alearga AEW ;) dar oricum vad ca incearca sa renasca ceva pe acolo ca prea pune intrebari delicate pe aici pe la sectorul daciei :))...mane sper din suflet sa le duc la bun sfarsit,macar stiu un lucru VOR VENII BANIIIIIII :D

daca faci motorul dupa reteta dupa care l-am facut si eu motoru o sa te tina si o sa bati multe masini ;) imi pare rau dupa ultimul motor care din cauza zgarceniei mele ( nu am mai avut banii) nu a iesit ce am vrut eu :((

AAlpine1 22-01-07 18:35

Quote:

Originally Posted by DnI (Post 710069)

jurate :P
ba in 3 pistoane am ajuns acasa ?
de ce nu zici ca ai vrut sa sari din masina :)))))) la 190 de km/h cand s-a spart pistonul ?
lasa ma ca revin eu si deja doar am scris cate ceva pe ici pe colo si lumea a inceput sa vorbeasca...... nu mai poate omu sa se documenteze sa cunoasca lucruri noi ca deja sariti cu gura :P

Xel'Naga 22-01-07 18:38

Quote:

Originally Posted by B-83-DAC (Post 709567)
merci mult si o sa am grija de astia din neamult capetelor albe

Se zice CAPETE de CRETA :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:35.

- Copyright 2026 4Tuning