![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
Succes la itp.Si asteptam sa devii Alpinist.Apropo cam cat ajunge un echipament pt un Alpinist?
|
pentru ca am gasit o super oferta (cred ca era promotie de sarbatori) m-am incadrat in jur de 250e.pretul asta includ mai multe lucruri si probabil ca va fi depasit de neprevazute
|
DAC-ul micul alpinist ... tare domle' ... bafta cu masina in continuare si ai grija la CURCANI sa nu te umple de puncte :lol:
|
Quote:
|
sincer l-am pus dintr-un singur motiv stop pe frana pentru berbecii din bucuresti,pana acum am avut peste 5 accident in care am fost lovit in spate de regii soselelor.Ma mai gandesc la ce o sa fac cu el
|
Quote:
|
Quote:
aveam pretentii de la tine ......... la + 200 de km/h simti diferenta nu ? pt berbecii din trafic poti sa pui un stop de frana in luneta sau "daca ma lovesti ma platesti" :P |
:))) oricum nu imi placea ca am avut si asa in luneta si cand se aburea geamul si franam se facea o lumina de vai mama mea...oricum e timp destul sa rezolv totul
|
Quote:
|
micule alpinist DAC :P iti doresc sa-ti duci ideile pana la capat, si fara incidente :D
am mai avut o experienta pe care nu o uit cu AEW :P , tot cu un Alpine din asta smecher cum aveau batranii , s-a spart un piston pe la 180 sau 190 nu pot sa uit faza, saracu cat a rezistat trebuia sa cedeze odata nervos ! |
da probabil de aia am spatele masinii asa cum il am...ma vedeau astia din parti...oricum o sa vad probabil ca dupa ce termin masina si la exterior sunt toate sansele sa nu imi placa cum iese cu eleronul ala si o sa il dau jos...vedem ce si cum intai sa imi fac motorul ca sunt f curios cum va fi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ba in 3 pistoane am ajuns acasa ? de ce nu zici ca ai vrut sa sari din masina :)))))) la 190 de km/h cand s-a spart pistonul ? lasa ma ca revin eu si deja doar am scris cate ceva pe ici pe colo si lumea a inceput sa vorbeasca...... nu mai poate omu sa se documenteze sa cunoasca lucruri noi ca deja sariti cu gura :P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning