![]() |
Re: dacia arad
asa Camile, noi te anuntam cand sa vii in tm la intalniri,dar tu pe noi nu?ia sa vad cum ma suni cand e vreun weekend cu turbaciuni pe la arad ca tare as face un drum si in uz personal nu numai in treaba de servici:)
|
8 Attachment(s)
ceva poze :)
|
Quote:
|
Quote:
|
da... :lol: :lol: (se poate vedea si in pozele de sus, dar e pusa in umbra de cannymobil)
|
1 Attachment(s)
m-ai dat de gol cu porecla aia, o sa creada lumea ca sunt un fel de guru.
bestia de sub umbra nucului, prins in focurile muncii, :))) de unde le scoti ? ce nasol atarna galeria dupa ce am rupt tamponul de cauciuc va veni si un filmulet in viitorul nu foarte indepartat (sper) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca va fi ceva vom anunta |
7 Attachment(s)
alte cateva poze... fericit om, camil asta... cu asa masina in fata casei :D :D :D
|
Canny te rog imi faci o poza la buza aia de golf,cum ai prins-o?ca eu am una de golf 2 ......si nu imi place cum da!!!dak ma poti ajuta ms frumos
|
eu nu am de golf, lama e facuta de mine, si e prinsa pe o fusta fata de plastic pe care am facuto dintrun spoiler de dacie, dar daca vrei cand nu sunt la birou iti voi trimite niste poze mai detaliate
|
Quote:
|
salut omule ...felicitari pt masina...a iesit bine
mor dupa motorul ala(ma bate capul sa-mi mai iau unul da nu il nimeresc ca pe ala)....macar esti multumit de el?eu stiu ca era f bun,dar macar vreau sa aud din partea ta daca esti sau nu multumit de el..ai scoso la capat cu toate reglajele?...si daca crezi ca merit,pune si tu o poza cu motorul ..ca mi-e dor de el...apropo.... turbina e in stare optima nu-i asa? |
motorul suna f bine dar din pacate am avut cateva ghinioane si sper sa nu fi patit nimic (s-a rupt cureaua) acum e sub observatie
reglaje, inca nu e tocmai perfect dar dupa diverse configuratii incep sa ii dau de capat, mai am nevoie de un senzor de detonatie(pt siguranta) si o alta aprindere, cutia de viteze in 4 e pervers de scurta si pierd enorm, trebuie urgent sa o schimb cu una in 5 de reno. Turbina e in stare buna, fluiera vesela in duet cu un bov forge (deocamdata) Inca nu e totul cum trebuie dar sunt aproape Voi revenii si cu ceva poze si un filmulet dar peste ceva vreme, motivul... concediu :D |
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning