Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Arad (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/19175-dacia-arad.html)

DarkXXX 11-08-08 00:26

Re: dacia arad

asa Camile, noi te anuntam cand sa vii in tm la intalniri,dar tu pe noi nu?ia sa vad cum ma suni cand e vreun weekend cu turbaciuni pe la arad ca tare as face un drum si in uz personal nu numai in treaba de servici:)

cata_tm 11-08-08 00:26

8 Attachment(s)
ceva poze :)

cata_tm 11-08-08 00:27

Quote:

Originally Posted by DarkXXX (Post 1689667)
asa Camile, noi te anuntam cand sa vii in tm la intalniri,dar tu pe noi nu?ia sa vad cum ma suni cand e vreun weekend cu turbaciuni pe la arad ca tare as face un drum si in uz personal nu numai in treaba de servici:)

relax darko... :lol: m-am dus relativ neinvitat, si n-au mai avut ce sa faca daca m-au vazut la poarta. nu a fost mare adunatura :lol:

adi.schumi_tm 11-08-08 07:20

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1689672)
relax darko... :lol: m-am dus relativ neinvitat, si n-au mai avut ce sa faca daca m-au vazut la poarta. nu a fost mare adunatura :lol:

Cata tu ai o berlina alba cu autocolante team4motorsport pe luneta si geamuri laterale si ai venit duminica dupamasa pe la 18.30-19.00 in Timisoara dinspre Arad?

cata_tm 11-08-08 09:03

da... :lol: :lol: (se poate vedea si in pozele de sus, dar e pusa in umbra de cannymobil)

canny 11-08-08 14:43

1 Attachment(s)
m-ai dat de gol cu porecla aia, o sa creada lumea ca sunt un fel de guru.
bestia de sub umbra nucului, prins in focurile muncii, :))) de unde le scoti ?
ce nasol atarna galeria dupa ce am rupt tamponul de cauciuc
va veni si un filmulet in viitorul nu foarte indepartat (sper)

DarkXXX 11-08-08 23:54

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1689672)

:) ii atrageam atentia lui canny,da el nu baga de seama:Dscuze de OFF.

adi.schumi_tm 12-08-08 07:23

Quote:

Originally Posted by cata_tm (Post 1689933)
da... :lol: :lol: (se poate vedea si in pozele de sus, dar e pusa in umbra de cannymobil)

:D arata foarte bine masina si merge tare :P

canny 12-08-08 10:48

Quote:

Originally Posted by DarkXXX (Post 1691322)
:) ii atrageam atentia lui canny,da el nu baga de seama:Dscuze de OFF.

n-a fost ceva special mai, noi aveam de lucru la r5 si ne-am facut si ceva timp sa modificam putin evacuarea lui cata care dorea sa vina la arad de ceva vreme

daca va fi ceva vom anunta

cata_tm 13-08-08 18:33

7 Attachment(s)
alte cateva poze... fericit om, camil asta... cu asa masina in fata casei :D :D :D

LUCI BV 89 WRC 14-08-08 10:44

Canny te rog imi faci o poza la buza aia de golf,cum ai prins-o?ca eu am una de golf 2 ......si nu imi place cum da!!!dak ma poti ajuta ms frumos

canny 14-08-08 11:05

eu nu am de golf, lama e facuta de mine, si e prinsa pe o fusta fata de plastic pe care am facuto dintrun spoiler de dacie, dar daca vrei cand nu sunt la birou iti voi trimite niste poze mai detaliate

LUCI BV 89 WRC 14-08-08 11:29

Quote:

Originally Posted by canny (Post 1695553)
eu nu am de golf, lama e facuta de mine, si e prinsa pe o fusta fata de plastic pe care am facuto dintrun spoiler de dacie, dar daca vrei cand nu sunt la birou iti voi trimite niste poze mai detaliate

sa traiesti si ms frumos bafta si drumuri bune

corvin_5000 19-08-08 03:10

salut omule ...felicitari pt masina...a iesit bine
mor dupa motorul ala(ma bate capul sa-mi mai iau unul da nu il nimeresc ca pe ala)....macar esti multumit de el?eu stiu ca era f bun,dar macar vreau sa aud din partea ta daca esti sau nu multumit de el..ai scoso la capat cu toate reglajele?...si daca crezi ca merit,pune si tu o poza cu motorul ..ca mi-e dor de el...apropo.... turbina e in stare optima nu-i asa?

canny 19-08-08 09:24

motorul suna f bine dar din pacate am avut cateva ghinioane si sper sa nu fi patit nimic (s-a rupt cureaua) acum e sub observatie
reglaje, inca nu e tocmai perfect dar dupa diverse configuratii incep sa ii dau de capat, mai am nevoie de un senzor de detonatie(pt siguranta) si o alta aprindere, cutia de viteze in 4 e pervers de scurta si pierd enorm, trebuie urgent sa o schimb cu una in 5 de reno. Turbina e in stare buna, fluiera vesela in duet cu un bov forge (deocamdata)
Inca nu e totul cum trebuie dar sunt aproape
Voi revenii si cu ceva poze si un filmulet dar peste ceva vreme, motivul... concediu :D

All times are GMT +2. The time now is 19:24.

- Copyright 2026 4Tuning