![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
1 Attachment(s)
Poate iti plac cumva triple astea din poza.
Cu motorul ai mai rezolvat ceva ? |
Quote:
|
Pacat ca o sa arate cam kitch :)))) :twisted::twisted::twisted::twisted:
|
ti-ai pus toba aaaa?:)
Frumos sound domne |
Ne-am tras clima, gata cu geamu`deschis la vara :)) Pe la Sibiu nu mai dai?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Daca o vrei inapoi sa imi stergi numaru` de telefon! :))) Quote:
Toate cele bune! Restu` e CanCan! :paper: |
vezi k suntem multi la care tre sa dai semne cand vi la sb !:) nu team mai sunat cand m-am intors de la bucuresti k era 4 noaptea, sigur dormeai:P numa bine
|
Unii au finala....altiii IOC:)))o fi bine?:))
PS: Se aude Grav finala. |
3 Attachment(s)
Quote:
Bafta! Quote:
Lasa ca acum au toti finala... si se aude si la altii ... mama mama! :)) Restu` e CanCan! :paper: |
Frumos frumos.Parca e facut pentru masina asta.A nanii sa fie ea:P
|
nu va inteleg cum poate sa va placa semnalizarile alea, proiectoarele si triplele:):):):):)
chiar nu va inteleg |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Semnalizarile la fel... aveam una de un fel si una de alt fel... si astea au venit cu tot cu faruri.. am cautat smoked si nu am gasit... dar o sa vina toate la timpul lor.. si proiectoarele chiar imi plac... alea nu vad ce e asa ciudat la ele.. oricum si daca le schimb pun tot smoked! Multumesc oricum pt observatii si nu vad ce e atata de ras... si pe deasupra nu prea vad eu important sa ii intelegi u pe altii in gusturile lor.. Dar na .. stii u cum e cu ala de nu e fudul destul ... Numai bine Quote:
Si cu toate astea.. nu inseamna ca daca un lucru nu e pe placul la o persoana sau doua e urat acel lucru`.. eu unu asa o vad! Sunt de parerea ca ce e de apreciat trebuie apreciat si gusturile lasate in seama fiecaruia! Si toata lumea spune ca gusturile nu se discuta! Am mai spus eu ca multi de pe aici nu fac diferenta dintre a aprecia un lucru si invidia fata de el... si sa sari de la unu la altu` nu iti ia mult dar ca sa apreciezi fara sa invidiezi trebe sa sti sa o faci! Bafta! Restu` e CanCan! :paper: |
misto rau parasolaru ala, ce inseamna ?:X
|
poftim ? Doamne fereste .. eu am si zis ca daca iti plac tie e ok, sub varsta de permis ? da da ai dreptate .. deci nu pot sa cred in ce hal te-ai atacat, ti-ai facut topic sa primesti numa laude ? si macar daca te criticam la modul ala urat incat sa te ataci ca sa raspunzi asa, sper la anul sa dau si eu de permis si sa pot sa conduc si eu masina lu' tati, sa ii imi pun becuri albastre si sa imi deschid topic cu masina sa ma iei la misto. si ce imi reamintesti mie ca gusturile trebuie lasate in seama fiecaruia, si ca gusturile nu se discuta, ti se pare ca ti-am zis eu altceva ? succes in continuare, si asa e cand e lumea invidioasa pe tine ..
p.s. posturile astea au fost cancan ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 03:43. |
- Copyright 2026 4Tuning