![]() |
Re: Opel astra clasic vs logan??
Quote:
Si da dolb merge foarte bine Astra-ul tau...tinand cont ca de atunci m-am mai dat cu vreo 5 Astra toate cu 1.7 Dti :), plus 2 Corsa 1.7 si 1.3 Cdti.... am ramas placut impresionat de ce poate mashinutza aia... :) |
am mers eu cu un logan conducea altcineva si a intrat cu 110 in curba:| EXPERIENTA DE NEUITAT mi s-a derulat viatza prin fata okilor=)))))
|
Totusi nu exagerati... Se pare ca ai supravietuit teribilei incercari, daca esti aici si ne povestesti noua... Asta daca nu cumva in Rai exista conexiune la net si se urmareste indeaproape 4tuning ;)
|
Quote:
dar cred ca tu esti fan Opel si esti cam constient de pericolul maisnilor pro****re... :))) sa imi arati topicul Vw vs Logan si dupa aia sa vorbeesti..ok? si atotcunoscatorule nu are rost sa iti arat cat gresesti in postul tau. de la inceput ai gandit gresit e VW nu WV.... :)))) nu mai zic de visele din post... |
Quote:
cui se adresa calibra in 94 si cui se adreseaza loganul. care era pretul in 94 si cat costa loganul. dar ca sa facem posturi degeaba e simplu!! mai cresti, mai documenteaza-te si mai vb altadata V-as ruga sa nu mai imi raspundeti ca nu mai intru aici. e cam plin de frustratii cu Opeluri care nu vad decat dusmanie cu Vw... va pup. |
Quote:
|
nu am nimik cu VW, poate tu esti frustrat cu el... cat despre VW vs Opel este cat de cat o diferenta, asa ca nu intram in categoria asta... asa ca stay coolll, ah... tine cont ca in Germania Opelul a fost si este catalogat ca mashina saracului (cea mai ieftina masina), no-offence, cat despre crescut ne intalnim si vorbim sa vedem daca mai cresc :D
si ca sa revenim on-topic.... nu cred ca vrei sa spui ca Loganul e peste Astra...., poate la inaltime si gabarit depasit.... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu eu recunosc ca as fi preferat un opeldarin momentul in care am cumparat masina,am preferat sa fac altceva cu banii,de exemplu sa-mi fac casa, asa ca am luat o masina de carepana acum sunt multumit, o mai tin un an si o schimb cu ceva mai fain......oricum am mai spus-o si o mai spun ASTRA E PESTE LOGAN.....dar sa fim seriosi prea mult ridicati si voi in slavi opelul
|
Quote:
|
Quote:
|
bah baitau decat un opel mai bine o skoda rs si imi ram si bani de tuning si benzina cat cuprinde sau un pasat de 200cai
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:42. |
- Copyright 2026 4Tuning