![]() |
Re: E46 - Bagged
Quote:
La mulţi ani şi toate cele bune ! |
1 Attachment(s)
Camber me?!?!? :)
|
Quote:
ASA ARATA SI DIN LATERAL SI DIN FATA ? |
Arata superb :shock:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Update: Farurile Quad Projectors modificate :) am ajuns in penultima faza cu ele, urmeaza sa le reglez, sa pun becurile si sa leg angel-urile si ce mai trebuie
xenon-ul va fi de 8000K, posibil pe faza lunga sa pun h7 pe led, am gasit ceva "tun" de 68 de leduri :), asa, si la proiectoare voi schimba doar becurile sa fie la fel de 8000K, momentan sunt de 6000K, cine are nevoie sunt de vanzare :) H11 |
Ba , tu lasere faci acolo , inventezi ceva arme noi ? vai de capul meu cum arata , esti incredibil , cred ca toata rabdarea din lume e in tine ..:)))) ne vedem la vara la o sesiune de photo shooting sau laser shooting :)))))
|
8000K nu este prea albastra nuanta? parerea mea...eu zic ceva de 6000K era perfect! Spor la treaba!
|
am stat pe ganduri sa pun de 10000 :) dar am renuntat la idee, eu zic ca in lupe o sa arate f bine 8000, la lumina si becurile halogen m-au satisfacut asa ca... chiar daca 6000 vede mai bine, vreau sa improspatez un pic imaginea masinii.
... si cu o culoare mai rece, va arata mai 'cool' :))) |
Bestial o iesit colegu:D adu farurile la meeting:))
|
I: oare ce face acum la -15 grade bimeru???
R: isi asteapta farurile !!! si apoi primavara sa inceapa showurile |
un pic cam inalta,zici ca e tractor :lol::lol:
e grava rau,sa te bucuri de ea in continuare |
Foarte frumos si interesant ce ai reusit sa faci . trebuie sa ne intalnim saptamanile astea sa iau emlema de capota daca o mai ai si sa vad frumusetea asta de masina .8)
|
4 Attachment(s)
cam aici am ajuns cu farurile...
mi-a ajuns kit-ul xenon ii exact ce imi doream ca si culoare in a doua poza se vede diferenta de culori: faza lunga halogen (de-ala albastru cica), proiectoarele ceata sunt xenon 6000, faza scurta este xenon 8000 pe viitor va fi 8000 si pe ceata iar farurile mai urmeaza sa le reglez s-ar putea faza lunga sa o pun pe led, ce parere aveti? |
6 Attachment(s)
Update: am montat in sfarsit farurile pe masina...
am facut un fel de doua feluri in spate pentru a izola faru de umiditate, vopsite negre normal, sa para cat de oem si din compartimentul motor inca nu stiu ce fac cu faza lunga, xenon sau led ?!? mai mult pentru blitz-uri ca de folosit faza lunga pot ridica farurile din reglaj deci nu e problema... daca as vedea la cineva cum arata pe led poate m-as lamuri |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning