Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

burnout_bmw 02-05-11 08:28

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

Am un capac dala care vine peste baterie, dar e de e36, daca crezi ca te ajuta cu ceva ti-l dau moka, dar cred ca trebuie sa-l modifici...

Nastase Bogdan 02-05-11 10:25

Quote:

Originally Posted by burnout_bmw (Post 4295737)
Am un capac dala care vine peste baterie, dar e de e36, daca crezi ca te ajuta cu ceva ti-l dau moka, dar cred ca trebuie sa-l modifici...

Poate sa astepte pana la intalnirea de la Brasov, daca e il aduci atunci ca sa evitam Posta si deranjul pentru un plastic;)
Multumesc pentru el:-)

Csomy 02-05-11 16:51

Super ursuletul sa ai parte de el si sa ne vedem cu bine la meeting...

Nastase Bogdan 02-05-11 18:44

Quote:

Originally Posted by Csomy (Post 4297125)
Super ursuletul sa ai parte de el si sa ne vedem cu bine la meeting...

Multumesc, de al tau nu mai zic cat e de fain8)
Sa ne vedem cu bine:-)

DonnLuca 02-05-11 20:18

Super tare masinuta! Sper sa achizitionez si eu unul cat de curand si sa ne vedem la meeting.

pyttbull 06-05-11 18:33

cum te impaci cu folia inchisa pe fatza? :rolleyes2 mie la voi in braila mi-au luat certificatul . o femeie :lol::lol: m-am certat cu ea o gramada

Nastase Bogdan 06-05-11 19:58

Quote:

Originally Posted by pyttbull (Post 4307727)
cum te impaci cu folia inchisa pe fatza? :rolleyes2 mie la voi in braila mi-au luat certificatul . o femeie :lol::lol: m-am certat cu ea o gramada

Dar la mine folia pe fata nu este inchisa...am certificate de conformitate separate pentru geamuri spate+luneta si separat pentru cele de pe fata;):idea:

Daca le aveai legale cu acte in regula nu aveai de ce sa ai probleme:rolleyes2

Astia la noi in Braila sunt si cam fomisti..pe mine cu ursul nu m-a oprit decat odata ca vorbeam la tel, insa cu Dacia toata ziua ma opreau...:evil:

Nastase Bogdan 08-05-11 19:49

9 Attachment(s)
Azi am primit vizita unui prieten de la Buzau, si au facut cunostinta si ursii in parcare...este pentru prima data cand se intalnesc ei doi:-)

Al meu a fost luat pe nepregatite si a fost cam jegos si plin de frunzulite:-)

jakal 08-05-11 22:11

frumos....cel de bz parca e al unui user....
a fost luata de la KNS daca nu ma insel...am vrut sa o cumpar si eu acum ceva timp.....

Nastase Bogdan 09-05-11 09:27

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4312653)
frumos....cel de bz parca e al unui user....
a fost luata de la KNS daca nu ma insel...am vrut sa o cumpar si eu acum ceva timp.....

Intradevar proprietarul este membru 4Tuning dar nu are ursul prezentat cu toate ca il are de mai bine de 2 ani in posesie.

Are 2.5 din fabrica si se aude bestial pe limitare8):-)

morpheusmaster 09-05-11 09:45

Doi urshi frumoshi :))

Nastase Bogdan 09-05-11 16:46

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 4313354)
Doi urshi frumoshi :))

Multumim:-)..bine ca nu-s doi cai frumosi:lol:

lucian_bmw 09-05-11 17:13

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 4307915)
Dar la mine folia pe fata nu este inchisa...am certificate de conformitate separate pentru geamuri spate+luneta si separat pentru cele de pe fata;):idea:

Daca le aveai legale cu acte in regula nu aveai de ce sa ai probleme:rolleyes2

Astia la noi in Braila sunt si cam fomisti..pe mine cu ursul nu m-a oprit decat odata ca vorbeam la tel, insa cu Dacia toata ziua ma opreau...:evil:

din cate stiu nu exista omologare ptr folii pe geamurile fata ! daca ma insel zii si mie mai multe detalii te rog.....

Snoopz 09-05-11 17:23

"Exista si o restrictie privind geamurile laterale fata: legea romaneasca prevede ca acestea trebuie sa asigure transmiterea luminii in proportie de cel putin 70%. De aceea pe geamurile din fata se pot aplica doar folii care sa respecte aceasta norma."
Sursa http://www.geamurifumuriilegale.ro/ro/112_28_38.php

lucian_bmw 09-05-11 17:37

Quote:

Originally Posted by Snoopz (Post 4314413)
"Exista si o restrictie privind geamurile laterale fata: legea romaneasca prevede ca acestea trebuie sa asigure transmiterea luminii in proportie de cel putin 70%. De aceea pe geamurile din fata se pot aplica doar folii care sa respecte aceasta norma."
Sursa http://www.geamurifumuriilegale.ro/ro/112_28_38.php

am un prieten care pune folii autorizate , iar pe fata iti da acea omologare dar nu are nici o valoare ! acea folie de 70 % este transparenta ! deci....nu exista ptr ce are el omologare ! salut

All times are GMT +2. The time now is 09:28.

- Copyright 2026 4Tuning