![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
e Sfantu alexandru azi :P
in legatura cu stickerul daca iti cere mai mult de 2 lei iti fac eu |
@old_boy : In caz ca nu gasesc te anunt.
Apropo am si eu o nedumerire. Ma gandeam sa ma apuc sa fac buza alba la jante fara sa le scot. Trebuie mai intai sa iau cu smirghel pana la tabla ? Sau sa degresez bine si sa dau peste negru ? Nu vreau sa am surpriza dupaia ca se decojeste... |
dai cu jumirghel mai fin dar nu pana la tabla dai doar cat sa matuiesti vopseaua si sa prinda cea alba... apoi degresezi si dai cu alb sa dai si cu lac dupa altfel o sa se pateze albu ala mai ales pe fata
|
Am inteles si cu lacul ala cum e ? E la tub sau ? Gasesc in vitan banuiesc...are cineva idee cam cat costa ?
|
da mah e exact cum e sprayul ala cu vopsea de la duplicolor doar ca are capacu transparent... e 21 de lei tubul
app vezi ca aia de la duplicolor au o vopsea speciala pt jante :D |
Quote:
On:Bafta cu zuzu! |
Si daca iau vopsea daia speciala de la duplicolor tot trebuie sa mai iau si lac ? Sau are aia in ea banuiesc daca e speciala...
@wlad : Pai e pus si transportul pana in Bucuresti :lol:. Multumesc |
Bvo Alex vad k te`ai hotarat sa vopsesti jantele :twisted: bafta !:joy:
|
Primesc si jantele o infrumusetare :D.Nu dai intai cu primer pe jante si apoi cu vopsea :-s?
|
@andrey : O sa le vopsesc dar dupa ce pun arcuri sport. Acum ma informam sa nu mai pierd atunci timp :D
@NXdev : Nu se da cu primer. Cu ala se da doar pe plastic ca sa prinda vopseaua |
Greseala mea.:rolleyes2
|
Si arcurile sa inteleg k mai dureaza pana sosesc?:rolleyes2
|
Quote:
@others: vina mea, am uitat de Sf Alexandru... mi-au adus aminte colegii de servici, dar postasem deja, n-am mai facut legatura dupaia. Apropo, Alex cu Nissanu nu da si el acolo un cico?:lol: |
poa sa nu le scoata dar o sa fie mai greu sa le izoleze :d
|
@others: vina mea, am uitat de Sf Alexandru... mi-au adus aminte colegii de servici, dar postasem deja, n-am mai facut legatura dupaia. Apropo, Alex cu Nissanu nu da si el acolo un cico?:lol:[/QUOTE]
Mai bine le scoti Alexe..pierzi ceva timp dar nu o sa regreti. Alex cu NX-ul sa mutat din bucuresti..revine la anu..=))=))..cand ne-om vedea tre sa dau cu ZUZ un cico la baieti :rolleyes2..daca mama mi-a pus nume de Sfant:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning