Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

F.E.A.R 10-01-08 08:20

Re: Intrebari si raspunsuri

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1284226)
faci c/p la roata cu tot cu pasaj ...il distantezi un pik de caroserie ...si pe urma dai cu smudege tool ca sa umpli golul . si surburi cred ca se fac cu brush tool. pe astea nu le-am facut niciodata :-?

fratele meu ala nu e wide body kit(ala stiu cum se face)...e cu totul altceva ce am intrebat eu...fii mai atent cand raspunzi...bafta

no limits design 11-01-08 11:33

banuiesc k tu vrei evazarea sa aib contur asha?/...pai cauti un donor la unghi shi dai c/p la evazare

Gabi 13-01-08 12:30

Houston, we have a problem, si anume:

- pshotoshopu' meu e instalat pe D, pentru simplul motiv ca pe C nu prea am spatiu;
- cand il aveam instalat pe C, primeam des mesaju' cu "scratch disks are full", dar, de cand l-am instalat pe D, primesc acelasi mesaj, in ciuda faptului ca am 3 Gb liberi.

Help, people ! :cry:

keemo 13-01-08 12:31

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1290279)
Houston, we have a problem, si anume:

- pshotoshopu' meu e instalat pe D, pentru simplul motiv ca pe C nu prea am spatiu;
- cand il aveam instalat pe C, primeam des mesaju' cu "scratch disks are full", dar, de cand l-am instalat pe D, primesc acelasi mesaj, in ciuda faptului ca am 3 Gb liberi.

Help, people ! :cry:

mie mi se mai intampla chestia asta knd nu aveam destul spatiu in C...photoshopul fiind instalat D

Gabi 13-01-08 12:37

Am aflat:

Edit --> Preferences --> Plug-Ins & Scratch disks --> selectati partitia pe care aveti mai mult spatiu.

Thanks hori_cutz! :peace:

F.E.A.R 15-01-08 08:29

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1287053)
banuiesc k tu vrei evazarea sa aib contur asha?/...pai cauti un donor la unghi shi dai c/p la evazare

ok ms...speram k stie cineva cum se face din brush sau are un tutorial ceva...

HoricutzWSR 15-01-08 10:45

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1290292)
Am aflat:

Edit --> Preferences --> Plug-Ins & Scratch disks --> selectati partitia pe care aveti mai mult spatiu.

Thanks hori_cutz! :peace:

np man,anytime :)

_seby_ 17-01-08 14:35

ce program foloseshte baiatu?ca seaman f mult cu fotoshopu`...https://www.youtube.com/watch?v=LyV2mUZO3vU

B3ST 17-01-08 14:47

E microsoft picture it.

Geox` 22-01-08 20:33

Cine imi zice si mie cum bag un font nou in photoshop:?::rolleyes2

Nubyan 22-01-08 20:59

Nu il bagi in photoshop.Il copiezi in Windows/Fonts. Apoi o sa apara si in photoshop

Geox` 23-01-08 21:55

ok ms mult:-P

nytrous_oxide05 26-01-08 10:11

1 Attachment(s)
sal baietzi ;)...n-am mai trecut d multicel timp p forum...dar speram ca ma puteti ajuta cu ceva...am nevoie de un tutorial pt topire...mai clar: Am un text..pe care vreau sa-l fac sa arate ca si cum ar fi facut din sticla...si acest text sa se topeasca intr-o balta...sper ca ati inteles...in caz ca nu m-am exprimat bine si nu s-a inteles va pun o poza cu ceva facut repede in 10 min k sa va dati seama ce vreau sa zic...pana acum am incercat cu liquify, smudge + plastic wrap ca sa para mai lucitoare partea kre se topeshte...Va multumesc si astept idei :D

MARI_NSL 30-01-08 23:10

1 Attachment(s)
salut . stie cineva cum se numeste fontul cu care sa semnat fotografu :-? sau daca il are cine . sa puna aici plz :D

keemo 31-01-08 10:00

Quote:

Originally Posted by MARI_NSL (Post 1324448)
salut . stie cineva cum se numeste fontul cu care sa semnat fotografu :-? sau daca il are cine . sa puna aici plz :D

parca la Golf Tuning am vazut acelasi font...nush sigur ..

All times are GMT +2. The time now is 07:12.

- Copyright 2026 4Tuning