![]() |
care cum stie....daca am o toyota corolla de 1.6 si 110 hp (pe benzina) si vreau sa;mi fac un chip tuning cati calutzi in da in plus si cam cat ma costa...???PLS
|
ee ady _|_ ....... asta e
ce ati facut pana la urma :?: :D |
Re:
Quote:
:peace: |
Bond007 nu mai abera ca vad ca u postezi de dragu de a posta. zii ceva constructiv nu mai scrie toete tampeniile care ati vin in cap....TIMIDULE. Si zenogti vezi ca ai gresit postu ... nu aici trebuie sa pui aceasta intrtebare ci in alta sectiune
|
Re:
Quote:
Chiar asa sa intamplat :peace: |
Re:
Quote:
|
Hai sa ne vedem Sambata ce zicetzi? :)
Mergem la o bila in sat`u de vacantza! (nu scriu cum se numeshte k ma fac de ***, k nu sunt sigur cum se scrie) :lol: :lol: :lol: :wink: |
daka are cineva o imprimanta color ne intalnim pana sambata...daka nu...
|
Re:
Quote:
|
Pt fluturasi :twisted:
Art, la arexim e vreo 15-20.000 foaia sau la ceilalti pe celalalt colt am auzit ca e mai bine 8) |
pai merge sa ma duc cu cd-ul?
shi le trebe office 2003 ca sa mearga... sau poate o fac eu in paint... mai vedem |
Stai tu linistit ca la ce scule si softuri au oamenii aia acolo nu sunt probleme :lol:
Vezi ca te cam umfla la procesare.... mie mi-a luat 50.000 numai sa-mi scoata de pe un CD cateva poze :wink: |
ok mersi pt informare cand am timp o sa incerc...
|
pe aici ce se mai aude :? ...... cand ne adunam in noul an :?: :) ... btw happy new year
|
PE 22 IANUARIE ORA 17 INTALNIRE A MEMBRILOR 4TUNING CONSTANTA.
TREBUIE SA VENITZI CAT MAI MULTZI PT CA SE GARANTEAZA O DOZA BUNA DE ADRENALINA...TREABA E GANDITA DE MULT TIMP... ASHA CA VA ASHTEPTAM...ESTE NECESAR SA SE PREZINTE MAI MULTE MASHINI... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning